Inez Domé
Inez Domé Inez Domé [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Inez Domé

”Låt mig vara med på din resa att byta bostad i ett tidigt skede”

Jag vill vara delaktig genom hela processen, från första tanke på att sälja till att du hittar ditt drömboende. När du träffar mig för första gången tar jag fram en långsiktig försäljningsstrategi som är anpassad efter dina behov och skräddarsydd för att ge dig bäst betalt i Bromma!
Det första steget i min försäljningsstrategi är att förbereda din bostad som Kommande. På detta sätt hinner du förbereda allt praktiskt i lugn och ro inför försäljningen, scanna av marknaden efter något nytt och få en bättre uppfattning av vad just din bostad är värd. Dessutom kan jag hjälpa dig att tajma inflytt i din nya bostad med utflytt från ditt nuvarande hem.

Mitt mål som fastighetsmäklare är att alltid utföra varje moment i försäljningsprocessen såsom jag hade velat att min mäklare skulle agera, om det var min egen bostad till salu. Därför lägger jag ner mycket tid på noggranna förberedelser och finns ständigt tillgänglig för mina kunder. Jag ger mig inte förrän du är nöjd - och jag kommer att ge min fulla energi och brinnande engagemang för att du ska bli det.

Vare sig du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om ett år – så är jag rätt person att ringa idag. Ser fram emot ditt samtal!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.