Reg. fastighetsmäklare

Fredrik Palmbäck

Föreställ dig det roligaste du kan göra - tänk dig sedan att ha äran att få jobba med det.

Det bästa jag vet är att träffa människor, skapa relationer, hitta lösningar och göra lyckade affärer. Som fastighetsmäklare har jag turen att varje dag få arbeta med det jag genuint brinner för!

Mina främsta styrkor är att jag är energifylld, målmedveten och fast beslutsam om att i varje moment av försäljningsprocessen lägga ner det hårda arbetet som krävs för att du som kund ska känna dig riktigt nöjd med hela affären.

Mina kunder brukar säga att mitt positiva mindset smittar av sig, och det är något jag hoppas kan bli en extra god krydda även i ditt och mitt kommande samarbete.

Jag är född och uppvuxen i Stockholm och har sedan en lång tid tillbaka älskat Bromma som stadsdel vilket gör att jag idag är en lokal expert på området.

Är du nyfiken på att hur jag kan hjälpa dig att göra en lyckad bostadsaffär, eller vill du ta del av mina bästa smultronställen i området?

Ring mig så berättar jag mer!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.