Emma Andersson Hejll
Reg. Fastighetsmäklare
Engagemang, förberedelser och en genomtänkt plan

Din bostadsaffär kommer att vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så bra som möjligt krävs det en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad. Med mig som mäklare får du ett stort engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig från dag ett. Jag tar mig alltid tiden att prata med alla inblandade parter genom hela processen för att vi ska nå ett så bra resultat som möjligt! Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar genom en nivå av service ni aldrig tidigare varit med om.
Går ni i tankar om bostadsmarknaden, värdering, försäljning eller köp av bostad hjälper jag er gärna vidare. Det vore superroligt att få representera dig i din nästa bostadsaffär.
Hör gärna av er så berättar jag mer!

Sven Westerlund
Sven Westerlund
14:46 24 Sep 20
Vi har just sålt vårt radhus med benäget bistånd av Emma Andersson Hejll. Hon har varit mycket kunnig, lyhörd och uppmuntrande. Vi kan rekommendera henne å det varmaste.
AnnCharlott Söderholm
AnnCharlott Söderholm
06:44 15 Sep 20
Vi sålde vår lägenhet med hjälp av Emma Andersson Hejll och kan varmt rekommendera henne. Hon är seriös och kunnig, trevlig och lätt att ha att göra med. Vi kunde luta oss tillbaka och låta henne guida oss genom processen.
Bengt-Olof Andersson
Bengt-Olof Andersson
09:27 30 Aug 20
Jag har försökt att sälja min lägenhet i omgångar med olika mäklare utan resultat. Min känsla av hopplöshet om att lägenheten aldrig skulle bli såld tog över. En dag fick jag ett tips om en tjej som jobbade på Svenska Mäklarhuset Bromma. Emma Andersson Hejll.Nu är lägenheten såld, tack Emma för ditt fantastiska jobb!Och till er som vill ha en proffsig mäklare så rekommenderar jag verkligen Emma Andersson Hejll på Svenska Mäklarhuset Bromma.
Carl David Berggren
Carl David Berggren
10:01 27 Aug 20
Emma Andersson Hejll knyter ihop köpare och säljare på ett tryggt och bra sätt. Tvekar inte på att lägga mina framtida fastighetsaffärer hos Emma.
Hanna Ingolfsdotter
Hanna Ingolfsdotter
19:36 26 Aug 20
Vid försäljningen av vår lägenhet i Bromma anlitade vi Emma Andersson Hejll och vi kunde inte varit nöjdare! Emma är en mycket lyhörd, professionell och målinriktad mäklare med positiv energi.
Rebecca Abrahamsson
Rebecca Abrahamsson
15:39 25 Aug 20
Emma Andersson Hejll har under mitt köp av lägenhet haft ett fantastiskt bemötande och gett snabba samt bra svar vid funderingar.
Caroline Krook
Caroline Krook
15:34 21 Aug 20
Emma Andersson Hejll gjorde ett fantastiskt jobb med att hjälpa oss hitta drömlägenheten! Väldigt professionell och tydlig från start till mål. Kan varmt rekommendera Emma och Svenska Mäklarhuset Bromma
Kristin Larsson Lindholm
Kristin Larsson Lindholm
20:33 04 Aug 20
Vi är supernöjda med Svenska Mäklarhuset! Emma Andersson Hejll är den proffsigaste mäklaren vi har anlitat vid en försäljning. Lyhörd, tydlig, kunnig och resultatinriktad! Otroligt bra samarbete och hon gör det lilla extra som verkligen gör skillnad i slutändan. Stor tack!
Robert Engholm
Robert Engholm
07:08 29 Jul 20
Inte ofta vi har haft kontakt med mäklare de senaste 25 åren, men då det nu blev dags så är vi så glada, nöjda och trygga att det blev Emma Andersson Hejll som var vår mäklare! Emma är hjälpsam, informativ och noggrann
Dietist Linn
Dietist Linn
10:36 24 Jul 20
Vi köpte bostad som förmedlades via mäklaren Emma Andersson Hejll och är otroligt nöjda med kontakten som upplevdes öppen, ärlig och varm. Upplevde även att Emma alltid var påläst och tillgänglig vid behov. Fantastisk på alla vis!
Samantha Coard
Samantha Coard
09:53 17 Jul 20
Försäljningen av vår bostadsrätt hanterades utomordentligt av Emma Andersson Hejll. Hennes stora erfarenhet och starka lokalkännedom är tillsammans med ett enormt öga för detaljer egenskaper som bidrog till ett fantastisk resultat. Emma Andersson Hejll har en stark känsla för strategier och besitter ett stort kundregister vilket naturligtvis var avgörande komponenter i en lyckad försäljning. Hennes alltid trevliga bemötande och tillgänglighet gjorde att vi kändes oss trygga och i goda händer hela vägen. Kan varm rekommendera henne och Svenska Mäklarhuset Bromma till både säljare och köpare.
Carl Nardini
Carl Nardini
07:22 14 Jul 20
Vid försäljning av vår lägenhet i Traneberg, Bromma anlitade vi Emma Andersson Hejll genom rekommendation. Emma är en mycket lyhörd, professionell och målinriktad mäklare. Hon ledde oss genom försäljningen med en mycket bra process, tips, råd, trygghet och kommunikation. Vi kände sedan vårt första möte en genuin värme från en person som verkligen vill lyckas. Genom rekommendationen visste vi att Emma skulle vara bra, men hon lyckades överträffa förväntningarna. Stort tack Emma!
Charlotte Johansson
Charlotte Johansson
15:13 29 Jun 20
Vi fick kontakt med Emma Andersson Hejll inför köpet av vår första lägenhet och vi har fått ett mycket bra bemötande. Snabb och tydlig kommunikation, proffsig säljprocess och trovärdighet. Vi tar gärna hjälp av Svenska Mäklarhuset och Emma Andersson Hejll igen!
Lena Reagan
Lena Reagan
08:28 15 Jun 20
Emma Andersson-Hejll hjälpe oss att sälja vår lägenhet. Emma var professionell samtidigt som hon var varm och engagerande. Jag uppskattade speciellt hennes snabba återkopplingar och hennes positiva attityd och flexibilitet till just vår situation. Jag vill tryggt rekommendera Emma om ni går i köp-eller försäljningstankarTack Emma för din hjälp och ett jobb väl gjort!!
Lena Bergquist
Lena Bergquist
18:22 12 Jun 20
Vi är mycket nöjda med Svenska Mäklarhuset i stort och med fastighetsmäklare Emma Andersson Hejll i synnerhet. Emma är mycket professionell och kunnig.

Sålt