Emma Andersson Hejll
Reg. Fastighetsmäklare
Engagemang, förberedelser och en genomtänkt plan

Din bostadsaffär kommer att vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så bra som möjligt krävs det en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad. Med mig som mäklare får du ett stort engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig från dag ett. Jag tar mig alltid tiden att prata med alla inblandade parter genom hela processen för att vi ska nå ett så bra resultat som möjligt! Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar genom en nivå av service ni aldrig tidigare varit med om.
Går ni i tankar om bostadsmarknaden, värdering, försäljning eller köp av bostad hjälper jag er gärna vidare. Det vore superroligt att få representera dig i din nästa bostadsaffär.
Hör gärna av er så berättar jag mer!

Charlotte Johansson
Charlotte Johansson
15:13 29 Jun 20
Vi fick kontakt med Emma Andersson Hejll inför köpet av vår första lägenhet och vi har fått ett mycket bra bemötande. Snabb och tydlig kommunikation, proffsig säljprocess och trovärdighet. Vi tar gärna hjälp av Svenska Mäklarhuset och Emma Andersson Hejll igen!
Lena Reagan
Lena Reagan
08:28 15 Jun 20
Emma Andersson-Hejll hjälpe oss att sälja vår lägenhet. Emma var professionell samtidigt som hon var varm och engagerande. Jag uppskattade speciellt hennes snabba återkopplingar och hennes positiva attityd och flexibilitet till just vår situation. Jag vill tryggt rekommendera Emma om ni går i köp-eller försäljningstankarTack Emma för din hjälp och ett jobb väl gjort!!
Lena Bergquist
Lena Bergquist
18:22 12 Jun 20
Vi är mycket nöjda med Svenska Mäklarhuset i stort och med fastighetsmäklare Emma Andersson Hejll i synnerhet. Emma är mycket professionell och kunnig.
Emelie bäckrud
Emelie bäckrud
09:11 11 May 20
Jag och min man är väldigt nöjda med vår mäklare Emma Andersson hos Svenska Mäklarhuset Bromma. Hon tog sig tid, tillmötesgående och professionell. Rekommenderas starkt!
Jessica Liden
Jessica Liden
07:19 08 May 20
Jag anlitade Emma Andersson Hejll när jag sålde min lägenhet. Att valet föll på just Emma var hennes engagemang och hennes lyhördhet för mina önskningar. Emma utförde sitt uppdrag med hög professionalitet och resultatet blev därför mycket bra. Emma har ett öga för detaljer men utan ”säljsnack”, det hon säger stämmer vilket även ökar hennes trovärdighet och saklighet. Emma har även hjälp mig med tips och råd inför inköp av ny bostad. Detta visar att hon har ett genuint intresse av sitt arbete och en stor vilja att det ska bli bra för hennes kunder. Jag kan varmt rekommendera Emma som mäklare och om jag säljer igen så är mitt val självklart Emma.
angelica sjolund
angelica sjolund
17:55 03 May 20
Emma Andersson Hejll. Tack Gode Gud för denna trygga, engagerade och kompetenta kvinna, som snabbt och hjälpsam guidade mig fram till ett nytt fantastiskt boende. Tusen tack Emma!
Kasper Ölander
Kasper Ölander
16:40 23 Apr 20
Jag och min flickvän köpte vår första gemensamma lgh via Emma Andersson Hejll. Emma var mycket hjälpsam, trevlig och proffsig! 5 av 5 :)
mauridi sabuni
mauridi sabuni
07:25 10 Mar 20
Emma Andersson hjälpte mig och min sambo i vårt köp av vår nya lägenhet. Hon var väldigt proffsig, pedagogisk och framförallt trevlig genom hela processen. Jag och min familj är mer än nöjda med henne.
Anna Nilsson
Anna Nilsson
23:05 27 Feb 20
Sålde min lägenhet via Emma Anderssson Hjell på Svenska Mäklarhuset Bromma och kunde inte vara mer nöjd! Fick otroligt proffsig hjälp med alla delar av försäljningen tillsammans med ett väldigt trevligt och positivt bemötande. Emma jobbade stenhårt med att maximera försäljningen av min lägenhet i Abrahamsberg. Jag kan varmt rekommendera Emma!

Till salu ( 17 bostäder , varav 13 kommande försäljningar )

Sålt