Cecilia Björklund
Cecilia Björklund Cecilia Björklund [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Cecilia Björklund

Tillgänglighet och högt personligt engagemang är enligt mig nyckeln till en lyckad bostadsaffär! För mig är det väldigt viktigt att anpassa mig i varje enskild affär och såklart sträva efter högsta möjliga slutpris. Allt för att överträffa dina förväntningar!

En bostadsaffär är en av de största affärerna vi gör i livet och därför är det extra viktigt att anlita en målmedveten mäklare som finns tillgänglig genom hela processen. Allt för att du som ska köpa eller sälja ska känna trygghet från start till mål. Jag är född och uppvuxen i Gävle men är sedan en tid tillbaka bosatt i Hägersten vilket gör att jag har extra bra koll på området jag arbetar i. Min goda lokalkännedom har visat sig vara väldigt värdefull, främst av de som ska köpa sin nya bostad i området.

Jag har en lång bakgrund inom elitidrott vilket givit mig vetskap om vikten av att vara lösningsorienterad, sätta höga nåbara mål och att inte ge mig förrän vi vinner! Med mitt erfarna team på Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen i ryggen, vet jag att vi tillsammans har de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Behöver du råd eller vägledning inför ett eventuellt köp, går i säljtankar eller har några generella frågor eller funderingar kring marknaden, tveka inte på att höra av dig till mig!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.