Cassandra Ståhl
Cassandra Ståhl Cassandra Ståhl [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Cassandra Ståhl

Jag drivs av att överträffa de förväntningar som du har på mig och kommer utföra arbetet med ett stort engagemang.

Jag är en glad och energisk person som lever för mötet med människor. Under hela min arbetskarriär har jag på ett eller annat sätt engagerat mig inom service och försäljning. Jag ser varje uppdrag som ett förtroendeuppdrag och hanterar uppdraget med stor omsorg och ödmjukhet.. Med mig som mäklare kan du förvänta dig en öppen, tydlig och ärlig kommunikation.

Jag drivs av att överträffa de förväntningar som du har på mig och kommer utföra arbetet med ett stort engagemang. Med mina år inom försäljning har jag dragit lärdom av att värdesätta detaljer, vilket är något som jag tror är nyckeln till en lyckad affär. Jag arbetar på ett effektivt sätt och kommer skräddarsy ditt uppdrag efter dina behov och önskemål.

Som uppvuxen i Haninge kan jag alla små smultronställen som annars kan missas. Jag har en lokalkännedom som kommer hjälpa oss att hitta det bästa läget för dig och ditt framtida hem.
Låt mig hjälpa dig med din bostadsaffär där jag blir en del av ditt team, skapar struktur och får möjligheten att göra det jag är bäst på. Att göra din bostadsaffär oförglömlig.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.