Benjamin Ramirez Givell
Reg. fastighetsmäklare
"Med utgångspunkten att din försäljning skulle lika gärna kunna vara min egen"

Jag startade min mäklarkarriär 2018 i Gävle där jag även är född och uppvuxen. Jag har jobbat inom service och försäljning i stort sett hela mitt liv och förmedlat allt ifrån miniettor till vattentorn!
Engagemang och att överträffa förväntningar är mina ledord. Mitt mål är alltid att du som säljare ska bli så nöjd och trygg att du med glädje rekommenderar mig vidare till alla du känner (och några till). Ärlighet, lojalitet och ett genuint intresse för människor gör mig unik. Med ett strukturerat och utarbetat tillvägagångssätt med fokus på bästa möjliga resultat, och med utgångspunkten att din försäljning skulle lika gärna kunna vara min egen, tar jag mig an varje uppdrag jag får.

Något jag värdesätter högt är tydlig kommunikation och att hålla det man lovar, både från mig som fastighetsmäklare men även från dig som säljare, egenskaper som ger bra förutsättningar för ett framtida samarbete!

Behöver du en värdering eller vill höra mer om hur jag skulle gå tillväga för att du ska få bäst betalt? Kontakta mig snarast!