Anna Sjögren
Anna Sjögren Anna Sjögren [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Anna Sjögren

"Mitt personliga mål med varje uppdrag är att leverera högsta möjliga kvalité, service och kundnöjdhet i samtliga delar av processen."

Jag drivs av att hjälpa människor och brinner för den sociala interaktionen som uppstår när människor möts. Med stark målsträvan, stort engagemang och högt värdesättande av kundrelationer, ger jag allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Tack vare många år som fotbollsspelare på hög nivå vet jag att resultat inte är något som bara kommer, utan det kräver aktivitet, strategi, struktur samt ett hårt och målinriktat arbete.

Mitt personliga mål med varje uppdrag är att leverera högsta möjliga kvalité, service och kundnöjdhet i samtliga delar av processen. Detta inte bara för att uppnå mina säljares och köpares högt ställda förväntningar, utan för att överträffa dem. Jag erbjuder skräddarsydda lösningar och tycker att alla bostäder har något unikt som är värt att lägga fokus på och lyfta fram.

Med mig som din mäklare kommer du att få en driven, professionell och kunnig mäklare som alltid sätter kundens trygghet och målbild i största fokus. Ett kvitto på en lyckad affär för mig är att mina kunder lämnar affären med ett stort leende, känner att de vill arbeta med mig i framtiden och framförallt – vill rekommendera mig vidare till sina nära och kära. Då är jag nöjd!

Varmt välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så lägger vi upp en skräddarsydd plan för just din situation!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.