Anna Lundström
Anna Lundström Anna Lundström [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare / Partner

Anna Lundström

Jag har varit en del av SMH Ängelholm sedan starten 2016. Under dessa år har jag skaffat mig både en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i nordvästra Skåne såväl som ett stort nätverk av nöjda kunder. Jag vet att valet av mäklare gör skillnad när man ska sälja eller köpa sitt boende. En av de största drivkrafterna i mitt arbete är nöjda kunder vilket jag skapar genom att lyssna på era önskemål och inte ge mig förrän vi har uppfyllt dem.
Jag är född och uppväxt i Torekov på Bjärehalvön som är den plats jag fortfarande kan kalla hemma, även om jag sedan flera år bor i Ängelholm. På vår arbetsplats sätter vi högt värde på att vara genuina, jordnära, ambitiösa och lyhörda. Dessa egenskaper speglar mig i mitt arbete som fastighetsmäklare.
Min breda kunskap om marknaden, passion för kundnöjdhet och genuina kärlek för Bjärehalvön är grunden för att göra er nöjda med just er fastighetsaffär.

Vill du veta mer om hur jag jobbar för att lyckas med just er försäljning är ni varmt välkomna att höra av er.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.