Reg. fastighetsmäklare / Partner

Anna Lundström

"Jag får nöjda kunder genom att lyssna på era önskemål och inte ge mig förrän vi har uppfyllt dem"

Vad är viktigt för er? Är det att nå ett så högt slutpris som möjligt, att försäljningen ska gå snabbt eller långsamt eller att få styra vem som köper ert hus. Jag får nöjda kunder genom att lyssna på era önskemål och inte ge mig förrän vi har uppfyllt dem. Genom att ha stenkoll på spekulanterna som söker bostad i ert område skapar jag möjligheten att hitta den bästa köparen för er. Jag har fötterna i myllan, skinn på näsan, huvudet på skaft och min främsta drivkraft ligger i den obeskrivliga känsla man får av nöjda kunder. Det gör att jag alltid gör mitt yttersta för att uppfylla de behov och förväntningar som ni har som kund.

Jag är född och uppvuxen på Bjärehalvön men är sedan flera år bosatt i centrala Ängelholm. Jag har därför en bred lokalkännedom som täcker hela Nordvästra Skåne. Under mina fem år i mäklarbranschen och tidigare arbetslivserfarenheter från både bankvärlden och servicebranschen samt en akademisk examen i fastighetsvetenskap har jag skapat förutsättningar för att lyckas i rollen som fastighetsmäklare.

Vill du veta mer om hur jag jobbar för att lyckas med just er försäljning är ni varmt välkomna att höra av er.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

FILTER:

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.