Almedin Besic
Almedin Besic Almedin Besic [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg Fastighetsmäklare

Almedin Besic

Driven och engagerad med kunden i fokus.

Jag heter Almedin Besic och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet, Ale och Trollhättan. Tack vare att jag är uppvuxen i Lilla Edet och har arbetat i Älvängen samt bor idag i Trollhättan så har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Detta ser jag som en stor fördel i din bostadsaffär. När jag inte är på jobbet blir det en del fotboll detta får mig hitta en bra balans för att kunna prestera maximalt i mitt arbete.

Mina 8 år inom bank och rådgivning har lärt mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att hjälpa dig med din nästa fastighetsaffär.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.