Lägenhet till salu i Vallentuna

Välkommen till Vallentuna, en stad med mycket historia och natursköna områden

Läs mer

Letar du efter lägenhet till salu i Vallentuna? Vallentuna är ett naturskönt område och passar dig som vill köpa lägenhet i ett lugnt och naturnära område. Här finns ett stort utbud av omtyckta och fridfulla kvarter med både äldre och nyare bebyggelse.

För den som letar efter lägenhet till salu i Vallentuna finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo tar du dig enkelt in till Stockholm city på mindre än en timma. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Vill du att bo nära centrum hittar du både äldre och nyare lägenheter i områdena kring centrala Vallentuna, Bällsta och Ormsta. Letar du efter lägenhet till salu i Vallentuna och gärna vill bo lite utanför centrum hittar du vackra och rymliga lägenheter och radhus vid Lindholmen, Bällsta och Södra Vallentuna.

Väljer du att köpa lägenhet i Vallentuna har du nära tillgång till orörda skogar, vackra badplatser och historiska vandringsleder. Med ett unikt kulturarv från vikingatiden kan du utforska flera historiska platser och promenadstigar runt ​Långhundraleden och Runriket.
Känner du för ett svalkande dopp under sommaren finns det flera vackra badplatser över hela kommunen. Under vintern plogas skidspår på flera håll och är det tillräckligt kallt brukar det finnas möjlighet att åka skridskor på Vallentunasjön. För den som gillar att spela golf finns det flera centralt belägna golfbanor runt om i området.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Vallentuna, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Vallentuna, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.