Hus till salu i Vallentuna

Välkommen till Vallentuna, en stad med mycket historia och natursköna områden

Läs mer

Väljer ni att leta efter hus till salu i Vallentuna kan ni vara säkra på att det finns något för hela familjen. Vallentuna är ett naturskönt område och passar er som letar efter hus eller villa till salu i ett lugnt och barnvänligt område nära naturen. Här finns ett stort utbud av omtyckta och fridfulla villakvarter med både äldre och nyare villabebyggelse.

För er som letar efter villor till salu nära naturen kan ni hitta klassiska hus i områdena runt Lindholmen, Hövdigahöjden och Bällsta. Här kan ni även hitta moderna och nyproducerade villor till salu. Vill ni bo mer centralt finns även ett stort utbud av hus till salu i Vallentuna och Ormsta. Oavsett om ni letar efter en klassisk villa eller nyproduktion så kan våra erfarna mäklare hjälpa er att hitta rätt hus till salu i Vallentuna med närhet till både skolor, dagis och fritidsaktiviteter.

Här hittar ni orörda skogar, vackra badplatser och historiska vandringsleder. Med ett unikt kulturarv från vikingatiden kan ni utforska flera historiska platser såsom ​Långhundraleden och Runriket där ni kan njuta av vackra och informationsrika promenadstigar året om.

Känner ni för ett svalkande dopp under sommaren finns det flera välskötta badplatser över hela kommunen. Under vintern plogas skidspår på flera håll och är det tillräckligt kallt brukar det finnas möjlighet att åka skridskor på Vallentunasjön. För den som gillar att spela golf finns ett flertal centralt belägna golfbanor runt om i området. I kommunen finns det även många sportföreningar såsom ridskolor, tennisklubbar och ishallar.

Oavsett om ni letar efter ett nybyggda hus eller klassiska villor till salu i Vallentuna, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Vallentuna är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.