Lägenhet till salu i Upplands-Bro

Välkommen till Upplands-Bro, en värld fylld med båtliv och vackra skogsmiljöer.

Läs mer

Det finns ett stort utbud av lägenheter till salu i Upplands-Bro och området passar dig som vill ha nära tillgång till vacker naturmiljö och med goda tåg- och buss kommunikationer till Stockholm City och närliggande regioner.

För den som letar efter lägenhet till salu i Upplands-Bro finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

I Bro, Kungsängen och Björnbärsstigen hittar du fina lägenheter med nära tillgång till både skolor, matbutiker och trafik kommunikationer. Letar du efter nybyggda lägenheter till salu i Upplands-Bro finns det moderna lägenheter och radhus till salu i områden runt Tegelhagen, Bro-Mälarstrand och Kungsängen.

Väljer du att köpa lägenhet i Upplands-Bro har du nära tillgång till allt du kan tänka dig. För den som gillar att hålla sig aktiv finns ett stort utbud av golfklubbar, sporthallar, frisbee banor och motionsspår. Upplands-Bro är även en region med många kulturhistoriska miljöer och här finns det flera forntida promenadstigar och kulturella fornlämningar från bronsåldern att upptäcka. Bro simhall är även ett populärt badhus för både stora och små med härligt uppvärmda bassänger och roliga vattenrutschbanor.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Upplands-Bro, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Upplands-Bro, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.