Hus till salu i Upplands-Bro

Välkommen till Upplands-Bro, en värld fylld med båtliv och vackra skogsmiljöer.

Läs mer

Söker ni hus till salu i Upplands-Bro finns det ett stort utbud av omtyckta och fridfulla villakvarter med både äldre och nyare villabebyggelse. Här bor många familjer som vill ha nära tillgång till vacker naturmiljö och med goda tåg- och buss kommunikationer till Stockholm City och närliggande regioner.

Många barnfamiljer väljer att leta efter hus till salu i Upplands-Bro då området är fint beläget precis intill Mälaren och här hittar ni aktiviteter och föreningar för alla åldrar och intressen.

I Upplands-Bro kan ni hitta trevliga familjeområden med klassiska villor till salu i områden såsom Kungsängen, Rosenängarna och Bro. Letar ni efter nyproduktion finns det moderna villor och radhus till salu Tegelhagen, Bro-Mälarstrand, Slottsängen och centrala Upplands-Bro. Väljer ni att leta efter hus till salu i Upplands-Bro har ni alltid närhet till både skolor, dagis och fritidsaktiviteter.

För den som gillar att hålla sig aktiv finns ett stort utbud av golfklubbar, sporthallar, frisbee banor och motionsspår. Upplands-Bro är även en region med många kulturhistoriska miljöer och här kan hela familjen upptäcka forntida promenadstigar och kulturella fornlämningar från bronsåldern. Bro simhall är även ett populärt badhus för både stora och små med härligt uppvärmda bassänger och roliga vattenrutschbanor.

Oavsett om ni letar efter ett nybyggda hus eller klassiska villor till salu i Upplands-Bro, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Upplands-Bro är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.