OM SMH Living

Inget vanligt mäklarkontor.

SMH Living är inget vanligt mäklarkontor. Det är en samlingspunkt för alla som
vill byta bostad i Stockholm. Genom gränsöverskridande samarbeten med bland annat stylister, arkitekter och bolåneexperter, erbjuder vi långsiktig kundservice genom hela bostadsaffären och genom hela livets bostadsresa.

SMH Living är en ny del av Svenska Mäklarhuset – en av Sveriges ledande och mest välrenommerade fastighetsmäklare. Med SMH Living tar vi vårt erbjudande ett steg längre och erbjuder dig ett helt team av experter som hjälper dig i alla delar av bostadsbytet. Allt för att du ska göra en så bra affär som möjligt.

Mäklare

Framförallt får du förstås hjälp av våra erfarna mäklare, som gör allt för att du ska kunna fatta smarta och välgrundade beslut. De hjälper dig att analysera hela affären, från bostaden och föreningens ekonomi och skuldsättning, till fastighetens underhållsbehov, eventuella hyresavtal och detaljplaner i området.

Bolåneexperter

Tack vare ett nära samarbete med Bolåneexperter från Lånekoll kan vi erbjuda våra kunder mycket fördelaktiga lånevillkor, med mycket konkurrenskraftig ränta. Dessutom kan våra kunder låna upp till 95% av bostadens värde.

Stylister

Våra duktiga stylister hjälper dig att maximera potentialen för din bostad inför försäljningen och ser till att den attraherar fler – och rätt – spekulanter.

Arkitekter

Vi samarbetar också med arkitekter som kan hjälpa dig att skräddarsy din bostad efter dina specifika behov, från små förändringar till en helt ny planlösning.

Experter på nyproduktion

Våra experter inom nyproduktion ger dig full koll på nyproduktionsmarknaden och hjälper dig att komma in tidigt i processen.

Utlandsexperter

Våra utlandsexperter guidar dig rätt till ett boende i solen, oavsett om du vill till Grekland, Spanien eller Thailand.

Flytt och städ

Vi hjälper dig självklart även med själva flytten och flyttstädning inför den.

Förutom vårt team av experter kan vi också erbjuda ett mycket stort kundregister – som dessutom växer med ca 4 500 säljare och köpare varje år. Det gör att du alltid har tillgång till ett uppdaterat spekulantregister som vi matchar med din bostad.