Hus till salu i Sigtuna

Välkommen till Sigtuna, en av Sverige äldsta städer vackert belägen nära Mälaren.

Läs mer

Letar ni efter hus till salu i Sigtuna kan ni vara säkra på att det finns något för alla. I Sigtuna finns det många fina och barnvänliga områden att välja bland och här hittar ni massvis av familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter och aktiviteter för hela familjen.

Det finns ett stort utbud av hus till salu i Sigtuna och här kan ni hitta såväl äldre villaområden som moderna och nyproducerade hem. Väljer ni att leta efter hus till salu i Sigtuna är det sannolikt att närmsta skola endast ligger en kort promenad eller cykeltur bort, med ett stort utbud av dagis, grundskolor och gymnasieutbildningar runtom i området.

I centrum hittar ni ett stort serviceutbud med pittoreska butiker, restauranger och cafeer. För den som gillar att hålla sig aktiv finns det massvis av fritidsaktiviteter att välja bland. Runt om i kommunen hittar ni flera tennisbanor, badhus och sporthallar. Föredrar ni en tur i naturen hittar ni även fina strandpromenader och upplysta motionsspår.

Under sommaren är båthamnen och Sjudargårdsbadet populära områden för både bad-, båt- och vattenaktiviteter. I närheten finns också Sigtunas golfbana, centralt belägen 5 minuter från stan bland idylliska naturområden nära Garnsviken. Under vinterhalvåret bjuder staden in till en vacker och mysig julmarknad som är populär både bland lokalbor och besökare. Runtom i kommunen hittar ni även möjlighet till både skridsko- och skidåkning.

Tack vare stadens rika historia finns det flera vackra slott och historiska platser att upptäcka i området. Här hittar ni även vackra promenadslingor som tar er på en resa genom stadens historia från 900-talet till nutid.

Oavsett om ni letar efter ett nyproducerat hus eller en klassisk villa till salu i Sigtuna, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Sigtuna är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.