Våra områden Rayong

Våra agenter har lång erfarenhet från Thailand och Rayong vilket gör att vi kan guida dig rätt till din drömbostad.

Nu lanserar vi en ny spännande satsning och expandering. Från Huai Yang och Hua Hin på västra kusten av Thailandviken hela vägen upp till Bangkok och ner vidare längs med östkusten mot Kambodja via Pattaya, Jomtien, Rayong, Ban Phe, Laem Mae Phim och Klaeng. Det innebär att vi nu täcker in hela bukten runt Bangkok.

Vi kommer främst att erbjuda objekt till försäljning men åtar oss även uppdrag där vi söker fram just ditt drömboende. Om det så är en lägenhet i huvudstaden Bangkok eller ett hus i den mysiga fiskebyn Ban Phe eller Laem Mae Phim så ordnar vi det. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Som svensk och nyfiken på Thailand är det främst Hua Hin med sin svenska skola och Ban Phe som är det mest attraktiva i dagsläget. Där har vi nära till internationella skolor, många utflyktsområden och väldigt bra kommunikationer. Det tar knappt 2 timmar med bil från Bangkoks flygplats. På plats kan du uppleva båtturer till närliggande öar, restauranger, utflykter, golfbanor och paddel. Ett mycket uppskattat område med ett spännande liv för barnfamiljer, par eller nyblivna pensionärer.

 

RAYONG med omnejd – THAILANDSBUKTENS RIVIERA!

 

Ban Phe: En liten pärla med två långa härliga stränder. Längs med Suan Son hittar du en fiskmarknad där morgonens fångst säljs till både restauranger och privatpersoner. En liten bit ner längs på stranden håller främst lokalbefolkningen till. Här hittar du en uppsjö av olika fisk och skaldjurs-restauranger blandat med bad och lek. Väl framme i kurvan mot nästa strand hittar du byns lite finare restaurang med takterrass där du kan se magiska solnedgångar samtidigt som du avnjuter en kvällsdrink.

 

Åker du vidare mot chakpongstranden får du en ny upplevelse. Här är det mest turister som håller till. Du har flera mycket barnvänliga strandrestauranger med gungor, lekplatser, bananbåt för de lite äldre samt många olika alternativ för en skön massage med havets brus i öronen. Det är en bra blandning av platser och många har sina personliga favoriter, den lite enklare har godare mat tycker någon medans en annan gillar en bra träaltan med ordentliga bord och stolar. Det finns något för alla helt enkelt.

 

Ban Phe är idag mest känt för sin anslutning till Ko Samed. Det är en paradisö ca 25 minuter ut i Thailandsbukten. Här finns det flera olika kritvita stränder och ett antal olika resorts i flera olika prisklasser. Allt från ”ryggsäcksbudget” till lyx och vita dukar. Ett mycket populärt resmål för västerlänningar från alla världens hörn. Du kan ta en dagstur eller du kan bo kvar, allt från en natt till ett par veckor.

 

Laem Mae Phim:

Här bor det mycket svenskar och många Thailändare kommer ner på helgerna för rekreation och umgänge. Det byggs ett nytt stort hotell och det kommer även ett nytt shoppingcenter inom en snar framtid. Här har det varit populärt för svenskar att köpa både hus och lägenheter i många år. Ett mycket prisvärt läge, du får mycket boende för din insats. Många tror att Mae Phim kommer bli en ny central del i den här delen av Thailand.

 

Rayong:

Storstaden där du hittar shoppingcenter, restauranger, möbelbutiker, motorcykelcenter, immigration och mycket mycket mer. Hit åker du för att få lite puls i vardagen. Du kan spendera en dag uppdelat på de två stora shoppingcenter, gå på nattmarknad för att senare på kvällen åka hem alternativt ta in på något av alla hotell som finns i staden. Du hittar även nattklubbar, barer och ett rikt nöjesliv.

Här finns även Bangkok Hospital Rayong, ett mycket bra sjukhus där du kan få hjälp med i princip vad som helst. De har akutmottagning men även drop in för plötsligt uppkomna åkommor. De samarbetar med SOS-International och många olika försäkringsbolag, så du kan känna dig riktigt trygg i deras vård.

Jag är intresserad av Rayong kontakta mig.