Hus till salu i Nerja

Letar du efter hus till salu i Nerja? Kanske drömmer du om soliga dagar på stranden, härliga solnedgångar och vackra strandpromenader? Då är det dags att göra drömmen till verklighet.

Läs mer

Nerja är en stad i sydöstra Spanien som ligger längst med den populära kuststräckan Costa Del Sol. Här njuter du av ett klassiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintertemperaturer. Vattentemperaturen håller sig oftast mellan 17°C och 25°C året om.

Svenska mäklarhuset har funnits i Spanien i över 30 år och har sedan dess hjälpt våra kunder att hitta rätt hus till salu i Nerja och närliggande områden på Costa Del Sol.

Nerja är en levande stad med ett aktivt och pulserande stadsliv men som samtidigt innehar ett unikt spanskt lugn. Runt om i Nerja hittar du vackra sandstränder, fina promenadstråk och trendiga restauranger och barer. Några av de populäraste stränderna är Burriana och Torecilla, där du även hittar restauranger, barer och butiker längs med stränderna. I centrum hittar du pittoreska gamla byggnader och hus från renässanstiden längst med vackra slingrande gågator. Här hittar du även Balcón de Europa som erbjuder en utomordentlig utsikt över det blå glittrande Medelhavet samt Nerjas gröna kustremsa.

För den som gillar att hålla sig aktiv finns det flera aktiviteter, kulturnöjen och sevärdheter i staden. Grottorna Cuevas de Nerja i Maro samt den vackra vita byn Frigiliana ligger endast femton minuter från Nerja med bil och är väl värt ett besök.

Oavsett vart du väljer att köpa hus i Nerja finns det gott om både populära, lugna och barnvänliga stränder i närheten. Områdets stränder är kända över hela världen och här samlas soldyrkande livsnjutare året om för att njuta av det härliga vädret och den fantastiska kulturen.

Allt fler svenskar väljer att leta efter hus till salu i Nerja och vi hjälper dig genom hela affären och vägleder dig i de ekonomiska och juridiska frågor som kan uppstå nära man vill köpa hus eller villa utomlands.

Oavsett om du är ute efter en villa nära havet eller ett klassisk spanskt hus så hjälper vi dig att leta och ger dig förslag utifrån dina sökkriterier. Vår personal visar dig gärna de bästa golfbanorna, uteliv, restauranger, kulturhändelser och de bästa stränderna i området. Söker du hus till salu i Nerja är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.