Lägenhet till salu i Marbella

Letar du efter lägenhet till salu i Marbella? Kanske drömmer du om soliga dagar på stranden, härliga solnedgångar och vackra strandpromenader? Då är det dags att göra drömmen till verklighet.

Läs mer

Marbella är en stad i Södra Spanien beläget längst med den populära kuststräckan Costa Del Sol. Här njuter du av ett klassiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintertemperaturer. Vattentemperaturen håller sig oftast mellan 17°C och 25°C året om.

Svenska mäklarhuset har funnits i Spanienl i över 30 år och har sedan dess hjälpt våra kunder att hitta rätt lägenhet till salu i Marbella och närliggande områden på Costa Del Sol.

Marbella är kanske den mest kända staden i Spanien och ligger precis vid foten av berget La Concha som erbjuder en spektakulär utsikt över hela staden och utöver havet.

Marbella är en levande stad med ett aktivt och pulserande stadsliv men som samtidigt innehar en traditionell spansk charm. Runt om i staden hittar du vackra sandstränder, fina promenadstråk och trendiga restauranger och barer. I centrum hittar du den pittoreska stadsdelen Marbella Old Town där du kan se många gamla byggnader från renässanstiden med blom-draperade balkonger och smala slingrande gator. Föredrar du en mer fartfylld dag finns det gott om exklusiva strandklubbar, barer och restauranger som är öppna långt in på morgonens småtimmar.

Oavsett vart du väljer att köpa lägenhet i Marbella finns det gott om både populära, lugna och barnvänliga stränder i närheten. Områdets stränder är kända över hela världen och här samlas soldyrkande livsnjutare året om för att njuta av det härliga vädret och den fantastiska kulturen.

Allt fler svenskar väljer att leta efter lägenhet till salu i Marbella och vi hjälper dig genom hela affären och vägleder dig i de ekonomiska och juridiska frågor som kan uppstå nära man vill köpa lägenhet utomlands.

Oavsett om du är ute efter en central lägenhet med gångavstånd till havet eller en charmig liten lägenhet så hjälper vi dig att leta och ger dig förslag utifrån dina sökkriterier. Vår personal visar dig gärna de bästa golfbanorna, uteliv, restauranger, kulturhändelser och de bästa stränderna i området. Söker du lägenhet till salu i Marbella är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om området.