Marbella

Köpa eller sälja bostad i Marbella
på Costa del Sol

Våra mäklares lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Avenida de Juan Vargas, 1
29670 Marbella
Málaga, Spain

RING +46 73 370 77 73E-POST [email protected]

Vi kan hjälpa dig att hitta din drömbostad på Costa del Sol, kontakta mig.


Ladda ner vår nya app!

Scanna koden eller tryck på länken för att ladda ner vår nya app – där hittar du över 10 000 fastigheter till salu på Solkusten!

Ladda ner app:

Köpa eller sälja bostad på Costa del Sol

Ska du köpa eller sälja bostad? Kontakta SMH Estate Svenska Mäklarhuset Marbella på Costa del Sol så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende.

Vi erbjuder våra kunder en kvalitetstjänst med garanterad trygghet genom hela processen kring ditt bostadsköp eller försäljning.

Till Spanien tar vi med oss all vår kunskap, erfarenhet och processer som vi framgångsrikt byggt upp i Sverige och internationellt i över 30 år. Det tillsammans med lokal kunskap om marknaden på Costa del Sol gör oss till en självklar partner då du ska köpa eller sälja om en bostad i Spanien.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt bland det stora utbudet som finns, men också att svara på dina frågor kring finansiering och hur en trygg och säker köpprocess går till.

Kontakta oss så får du den hjälp och det stöd som du behöver i jakten på ditt nya drömboende i Spanien och Costa del Sol.

Vi täcker dessa områden: Fuengirola, Torremolinos, Elviria, Marbella, Nueva Andalucía, Puerto Banus, San Pedro de Alcantara, Benahavis och Estepona.

SMH Estate Svenska Mäklarhuset är störst på utland! Våra kontor!

Registrera dig för nyhetsbrev

Marbella Marbella [email protected] Svenska Mäklarhuset
Marbella