Hus till salu i Malmö

Välkommen till Malmö, en av Sveriges vackraste städer med närhet till både naturen och storstadspulsen.

Läs mer

Malmö är en charmig stad vackert beläget i södra Skåne precis intill Öresund. Här väljer många familjer att bosätta sig för att ha närhet till både vacker natur, goda jobbmöjligheter och enkla kommunikationer till närliggande regioner. Vill ni korsa gränsen över till Danmark och resten av Europa tar ni er enkelt över med tåg eller bil via Öresundsbron.

Letar ni efter hus till salu i Malmö finns ett stort utbud av hus och villor i familjevänliga och attraktiva områden. Tack vare stadens positionering nära havet och med goda förbindelser till närliggande kommuner och resten av Europa är Malmö till ett omtyckt område bland många barnfamiljer.

Vill ni hitta hus till salu i Malmö med är Hyllie, Skrävlinge och Limhamn populära områden, men ni hittar även familjevänliga områden överallt inom kommunen. Är drömmen att köpa hus nära havet hittar ni fina och klassiska villor i områden såsom Strandhem, Limhamn och Bukeflostrand. Oavsett vart ni väljer att bo kan ni vara säkra på att närmsta skola, dagis och gymnasieutbildning endast ligger en kort promenad eller cykeltur bort. Dessutom gör trafiksäkra cykel- och gångvägar det lätt att ta sig runt i området.

Väljer ni att leta efter hus till salu i Malmö har ni alltid nära till vacker natur och ett rikt kvällsliv. Malmös stadskärna ligger precis intill havet vilket gör centrum till ett populärt område där du hittar bra shoppingmöjligheter och ett rikt kvällsliv. Njut av uteserveringarna vid Maria Torg och ta en promenad i kvarteren runt gamla stan där du hittar fint bevarade hus från 1800-talet.

För den som gillar att hålla sig aktiv finns ett stort utbud av sporthallar, paddelbanor och vandringsleder runt om i staden. Under sommaren lockar de pittoreska sandstränderna många besökare och hela familjen kan njuta av de vackra vyerna som sträcker sig över hela staden. I Malmö centrum kan ni även beskåda och njuta av årstidernas skiftningar i den vackra Slottsparken, centralt belägen nära Malmös stadskärna. Under vintern bjuder staden även in till en populär och mysig julmarknad i Katrinetorp där ni kan fynda unika julklappar och njuta av fantastiska vintermiljöer.

Oavsett om ni letar efter nyproduktion eller en klassisk villa till salu i Malmö, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Malmö är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.