Malmö

Din mäklare i Malmö

Kontakta våra mäklare för en lyckad bostadsaffär – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Ring 040-12 77 71 E-post [email protected]

Einar Hansens Esplanad 29, 211 13 Malmö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

DIN MÄKLARE I MALMÖ

Välkommen till Malmö och till SMH – Svenska Mäklarhuset. Att vi älskar Malmö är ingen slump. Precis som våra kunder uppskattar vi allt Malmö har att erbjuda; havet, stränderna, cityvimlet, naturen runt hörnet, stadsparkerna och metropolen Köpenhamn några minuter bort.

Vi har koll på allt från kvadratmeterpris, till de bästa skolorna och de mysigaste restaurangerna. I så gott som varenda trappuppgång eller villakvarter hittar du en bostad som vi hjälpt en lycklig köpare och en nöjd säljare. Därför är vi det självklara valet för just din bostadsaffär.

Vårt mål är att du som kund alltid ska vara helt nöjd med din bostadsaffär. För att säkerställa det arbetar vi mycket med att utveckla och utbilda oss för att alltid ligga i framkant. Vår affärsfilosofi bygger på kunskap, transparens och kvalitet som gör att både säljare och köpare känner sig trygga och nöjda genom hela förmedlingsprocessen.

Står du i begrepp att sälja din bostad i Malmö, hör av dig till oss så bjuder vi på en kostnadsfri värdering i samband med att du bokar ett möte. Vi strävar efter att förmedla Malmös främsta mäklartjänst och – vi ger oss inte förrän du är helt nöjd.

Välkommen att kontakta oss.

Malmö Malmö [email protected] Svenska Mäklarhuset

Blivande fastighetsmäklare

Oskar Jönsson
Blivande fastighetsmäklare

Sålt i området