Malmö

Gör verklighet av ditt drömboende

Våra mäklares lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Ring 040-2000 30 E-post malmo.hamngatan@smh.se

Hamngatan 4, 211 22 Malmö

Din mäklare i Malmö

Vi kan allt om Sydvästra Skåne, inte bara marknadspriser, bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset i Malmö älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en mäklare.

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


Nöjda kunder

Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Säljguiden

Så här går det till – från första möte till dess att din bostad är såld.

Boka möte med oss

Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi bryr oss om dig, hör av dig till oss idag.

Vi verkar i dessa områden: Centrum, Västra Innerstaden, Hyllie, Limhamn, Bunkeflo, Kirseberg, Husie, Södra Innerstaden, Fosie, Oxie, Västra Hamnen, Dockan, Slottsstaden, Gamla Väster, Dammfri, Kulladal, Eriksfält, Rosengård, Lorensborg, Värnhem, Möllevången, Södervärn, Dalaplan, Trelleborg, Smygehuk, Vellinge, Höllviken och Tygelsjö.

Bli visningsklar

Med vår tjänst Visningsklar, kan ditt hem vara ute till försäljning samma dag som du bestämmer dig för att sälja.

Så tycker våra kunderVi på kontoret

Till salu ( bostäder, varav kommande försäljningar)

Sålt i området