Malmö

Din mäklare i Malmö

Vi är Malmöiter, men vi säljer till Stockholmspriser

Ring 040-2000 30 E-post malmo.hamngatan@smh.se

Hamngatan 4, 211 22 Malmö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


SVENSKA MÄKLARHUSET

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor från Uppsala i norr till Malmö i söder – med utlandskontor i både Thailand och Spanien. Företaget grundades 1990 och har i stadig takt expanderat till de 30 kontor som finns idag. Svenska Mäklarhusets är ett etablerat varumärke som står för trygghet, kunskap och personlighet.

Vi kan Malmö

Den 30 september 2016 slog vi upp portarna för Svenska Mäklarhuset i Malmö. Vår bobutik ligger centralt placerad på Hamngatan 4, mittemellan Stortorget och Centralstationen, i en anrik sekelskifteslokal som vi till stor del renoverat med våra egna händer. Det ska kännas inbjudande och avslappnat att komma in till oss – som att komma hem.

Vi verkar i dessa områden: Centrum, Västra Innerstaden, Hyllie, Limhamn, Bunkeflo, Kirseberg, Husie, Södra Innerstaden, Fosie, Oxie, Västra Hamnen, Dockan, Slottsstaden, Gamla Väster, Dammfri, Kulladal, Eriksfält, Rosengård, Lorensborg, Värnhem, Möllevången, Södervärn, Dalaplan, Trelleborg, Smygehuk, Vellinge, Höllviken och Tygelsjö.

Säljguiden

Så här går det till – från första möte till dess att din bostad är såld.

ANPASSAD EFTER DINA BEHOV

Vi tror på en personlig och anpassad försäljningsprocess skräddarsydd efter dina behov. Vår kunskap tillsammans med allt du vet om din bostad och ditt område blir en lyckosam kombination. Vill du vara delaktig i alla steg längs vägen? Gillar du inredningsdesign och styling? Vill du vara med och utforma säljmaterialet och tycka till om vad vi ska framhäva med bostaden? Bra då gör vi det tillsammans. Tycker du att en bostadsförsäljning är stressande, krångligt och jobbigt? Då kan du lugnt överlämna hela processen till oss, så håller vi dig underrättad längs hela vägen.

En försäljning med oss är anpassad efter dina behov, helt enkelt.

Bli visningsklar

Med vår tjänst Visningsklar, kan ditt hem vara ute till försäljning samma dag som du bestämmer dig för att sälja.