Malmö

Din mäklare i Malmö

Vi är Malmöiter, men vi säljer till Stockholmspriser

Ring 040-2000 30 E-post malmo.hamngatan@smh.se

Hamngatan 4, 211 22 Malmö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


Vad är Svenska Mäklarhuset?

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor från Uppsala i norr till Malmö i söder – med utlandskontor i både Thailand och Spanien. Företaget grundades 1989 och har i stadig takt expanderat till de 30 bobutiker som finns idag. I Stockholm är Svenska Mäklarhusets lila logo ett etablerat varumärke och nu gör vi en satsning för att sprida vår trygghet och kunskap till alla landets hörn.

Vi verkar i dessa områden: Centrum, Västra Innerstaden, Hyllie, Limhamn, Bunkeflo, Kirseberg, Husie, Södra Innerstaden, Fosie, Oxie, Västra Hamnen, Dockan, Slottsstaden, Gamla Väster, Dammfri, Kulladal, Eriksfält, Rosengård, Lorensborg, Värnhem, Möllevången, Södervärn, Dalaplan, Trelleborg, Smygehuk, Vellinge, Höllviken och Tygelsjö.

Vi kan Malmö

Den 30 september 2016 slog vi upp portarna för Svenska Mäklarhuset i Malmö. Vi består idag av fem personer med lång erfarenhet från malmömarknaden, som är ivriga att visa vilken skillnad vi kan göra för dig när vi kombinerar vår kunskap och erfarenhet med Svenska Mäklarhusets koncept. Vår bobutik ligger centralt placerad på Hamngatan 4, mittemellan Stortorget och Centralstationen, i en anrik sekelskifteslokal som vi till stor del renoverat med våra egna händer. Det ska kännas inbjudande och avslappnat att komma in till oss – som att komma hem.

Vårt jobb är att ta Svenska Mäklarhusets koncept, och den framgång de haft i Stockholmsområdet, och översätta det till malmöitiska. Det är mycket som redan är bra med bostadsförmedlingen i Skåne men vi tittar på den med nya ögon och vill göra den ännu bättre. Därför tar vi bara det bästa med oss från Stockholm och kopplar ihop det med vår lokalkännedom och erfarenhet.

Säljguiden

Så här går det till – från första möte till dess att din bostad är såld.

Varför är då Svenska Mäklarhuset annorlunda jämfört med alla andra mäklare?

Det enkla svaret är: det är vi egentligen inte. Men vi tror att det går att göra försäljningsprocessen mer personlig och bättre anpassad till just dina behov. Vi tror på det flexibla, lyhörda och formbara upplägget i en försäljning.  Vår kunskap är en tillgång – men det är också du och allt du vet om ditt närområde. Kombinerat blir det helt enkelt en bättre bostadsaffär för både dig och den som snart ska kalla din bostad för hemma.

När du ger oss förtroendet att sälja din bostad anpassar vi processen efter dig. Vill du vara delaktig i alla steg längs vägen? Gillar du inredningsdesign och styling? Vill du vara med och utforma säljmaterialet och tycka till om vilka fördelar med bostaden vi ska framhäva? Då gör vi det tillsammans. Tycker du att bostadsförsäljning är stressande, krångligt och jobbigt? Då kan du lugnt överlämna hela processen till oss, så håller vi dig underrättad längs hela vägen.

En försäljning med oss är lite mer anpassad, helt enkelt.

Bli visningsklar

Med vår tjänst Visningsklar, kan ditt hem vara ute till försäljning samma dag som du bestämmer dig för att sälja.Vi på kontoret

Till salu ( bostäder , varav kommande försäljningar )

Sålt i området