Bostäder till salu på Kungsholmen

Välkommen till Kungsholmen, ett perfekt område för dig som vill ha nära till storstadspulsen och avkopplande naturområden.

Läs mer

Kungsholmen är utan tvekan en av Stockholms trevligaste stadsdelar. Här bor du och din familj i ett område med naturen runt hörnet, beläget precis intill Stockholms stadskärna.

Letar du efter lägenhet till salu på Kungsholmen? I området runt Kungsholmen finns ett stort utbud av familjelägenheter till salu. Här kan du hitta såväl nyproducerade och moderna bostäder som äldre och stilrena lägenheter till salu.

För den som letar efter lägenhet till salu på Kungsholmen finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Väljer du att leta efter lägenhet till salu på Kungsholmen kan du vara säker på att du har nära till det mesta. Beläget i hjärtat av Stockholms stadskärna hittar du både matbutiker, prisbelönta restauranger och ett rikt kvällsliv endast en kort promenad bort. Vid Hantverkargatan, längs Norra Mälarstrand, Fridhemsplan och Hornsbergs Strand hittar du både prisbelönta och trendiga restauranger. Under sommaren är Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet populära badplatser. För den som gillar att hålla sig aktiv hittar du vackra promenadstråk och motionsspår nära Norra Mälarstrand och Kungsholmens Strandstig.

Bestämmer du dig för att köpa lägenhet på Kungsholmen finns det även gott om dagis, skolor och gymnasieutbildningar runt om i området.

Svenska Mäklarhuset har funnits på Kungsholmen sedan 2003. Vårt mål är att se till att du blir så nöjd med din bostadsaffär att du med glädje rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta. Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu på Kungsholmen, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu på Kungsholmen, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.