Hus till salu i Kroatien

Letar du efter hus till salu i Kroatien? Kanske drömmer du om soliga dagar på stranden, härliga solnedgångar och vackra strandpromenader? Då är det dags att göra drömmen till verklighet.

Läs mer

Kroatien är ett naturskönt och vackert land beläget längst Adriatiska havet i sydöstra Europa. Med ett stort utbud av fantastiska stränder, historiska städer och unika öar är det inte konstigt att Kroatien är en av svenskarnas favoriter. Här njuter du av ett klassiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintertemperaturer.

Väljer du att köpa hus i Kroatien kan du vara säker på att det finns något för alla. Kroatien erbjuder ett stort utbud av bostäder – allt från moderna centrala villor med gångavstånd till havet och privata hus uppe i bergen.

Trogir är en av Kroatiens populäraste turistorter och erbjuder ett stort utbud av restauranger och närhet till fina stränder. Staden är idag inskriven på UNESCOs lista över världsarv och staden har en historia som går långt tillbaka. Staden har en romantisk atmosfär med smala stengator och traditionella byggnader. Vill du njuta av en dag på stranden får du inte missa Trogirs populäraste stränder såsom Okrug, Pantan och Meden. De vackra stränderna bjuder på fantastiska vyer och behaglig vattentemperatur. Framåt kvällen lockar de många mysiga och romantiska restaurangerna flera besökare där du kan njuta av god mat och dryck med vacker utsikt över solnedgången.

Letar du efter hus till salu i Kroatien nära Dubrovnik området har du alltid nära till stränder i Kroatiens södra landskap. Här kan du se fram emot natursköna omgivningar, rik historia och kristallklara badstränder. Tack vare staden långa historia finner du flertal kulturupplevelser och historiska byggnader från medeltiden. Här kan du ta ta en promenad längst med de vackra kullerstensgatorna omgivna av unika och traditionella byggnader. Eller varför inte stanna till vid en av de många mysiga restauranger som området har att bjuda på. Vill du njuta av en dag på stranden finns det flera sandstränder och badklippor att slappna av på.

Oavsett vart du väljer att leta efter hus till salu i Kroatien finns det gott om både populära, lugna och barnvänliga stränder i närheten. Områdets stränder är kända över hela världen och här samlas soldyrkande livsnjutare året om för att njuta av det härliga vädret och den fantastiska kulturen.

Allt fler svenskar väljer att leta efter hus till salu i Kroatien och vi hjälper dig genom hela affären och vägleder dig i de ekonomiska och juridiska frågor som kan uppstå nära man vill köpa hus eller villa utomlands.

Oavsett om du är ute efter ett hus nära havet eller en privat villa nära grönområden så hjälper vi dig att leta och ger dig förslag utifrån dina sökkriterier. Vår personal visar dig gärna de bästa golfbanorna, uteliv, restauranger, kulturhändelser och de bästa stränderna i området. Söker du hus till salu i Kroatien är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.