Kristianstad

Din mäklare i Kristianstad

Vi kan Kristianstad kommun!

Ring 0708-38 41 96 Skicka e-post 

Fundationsvägen 15, 291 28 Kristianstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


SVENSKA MÄKLARHUSET

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor från Uppsala i norr till Malmö i söder – med utlandskontor i både Thailand och Spanien. Företaget grundades 1990 och har i stadig takt expanderat till de 30 kontor som finns idag. Svenska Mäklarhusets är ett etablerat varumärke som står för trygghet, kunskap och personlighet.

Vi kan Kristianstad kommun!

Vi som arbetar här i Kristanstad är Charlotte Platoff, Sandra Berntsson och Pelle Alvåg. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda Kristianstads främsta mäklartjänst. Vi kan nämligen inte bara mycket om marknadspriser på villor, bostadsrätter, radhus samt bostadsområden och bostadsrättsföreningar utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, natur, mataffärer, kommunikationer och lite till. Vi arbetar med bred marknadsföring med fokus på digitala kanaler och erbjuder vassa fotografer och duktiga stylister och självklart engagerade mäklare!

För oss är varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang. Ett ödmjukt sätt i kombination med rätt attityd tror vi är en förutsättning för en lyckad affär, det ska vara enkelt att vara kund. Varmt välkommen att kontakta oss!

Säljguiden

Så här går det till – från första mötet tills dess din bostad är såld.

ANPASSAD EFTER DINA BEHOV

Vi tror på en personlig och anpassad försäljningsprocess skräddarsydd efter dina behov. Vår kunskap tillsammans med allt du vet om din bostad och ditt område blir en lyckosam kombination. Vill du vara delaktig i alla steg längs vägen? Gillar du inredningsdesign och styling? Vill du vara med och utforma säljmaterialet och tycka till om vad vi ska framhäva med bostaden? Bra då gör vi det tillsammans. Tycker du att en bostadsförsäljning är stressande, krångligt och jobbigt? Då kan du lugnt överlämna hela processen till oss, så håller vi dig underrättad längs hela vägen.

En försäljning med oss är anpassad efter dina behov, helt enkelt.

Så tycker våra kunder