Våra områden

Vi har 6 års erfarenhet av att hjälpa kunder i Thailand vilket gör att vi kan guida dig rätt till din drömbostad.

Tropiska Thailand
Tusentals svenskar äger en fastighet i Thailand och vi räknar med att det kan finnas närmare 100 företag inom fastighetsbranschen som är inriktade på att utveckla/bygga eller sälja fastigheter till svenskar och andra skandinaver.

Thailand har sedan några årtionden nu varit populärt för speciellt svenskar att både semestra i och även köpa sig en utlandsfastighet.

De flesta fastnar för det fantastiska tropiska klimatet, den goda Thailändska maten, de trevliga människorna, stränderna, golfen, dykning i världsklass och den låga levnadskostnaden.

En stor bidragande faktor till att så många svenskar även bestämmer sig för att spendera långa perioder i Thailand är de svenska skolor som på senare år har dykt upp i flera delar av landet. Det gör det möjligt att svenska barnfamiljer kan spendera längre perioder i landet medan deras barn får samma, eller till och med bättre undervisning i Thailand, än den som erbjuds hemma i Sverige.

Landet erbjuder ett stort utbud av bostäder, allt från det moderna lägenhetskomplex, strandvillor eller en mera avskild villa på till exempel en bergssida med fantastik havsutsikt . Ett stort antal bostäder till salu innebär att det är fördelaktigt att köpa en bostad i Thailand.

 Våra områden
Koh Lanta, i Krabi-provinsen är ett av svenskarnas populäraste turistmål. Koh Lanta är en enastående vacker plats bestående av två större öar på Thailands sydkust, Lanta Yai och Lanta Noi. De omges i sin tur av ett större antal mindre öar (runt 50 st), många av dem är populära utflyktsmål. Det är till Koh Lanta Yai som alla turister kommer för koppla av och njuta av den tidlösa magin och lugnet utan moderna förströelser. På den västra sidan av ön finns alla resorter och de fina stränderna. På den östra sidan har tiden stått still. Här kan du ta del av det genuina Koh Lanta med gamla traditioner och kultur. I byarna bor sjönomader ”sea gypsys, sjö zigenare” som lever i harmoni med havet.

Det finns ett stort utbud av restauranger, barer, shopping och ett flertal hotell/resorts på ön. Självklart hittar man även all service som: Banker, postkontor, bankomater, sjukvård, mataffärer mm på ön. För den som gillar dykning så finns det dykning av världsklass och flertalet dykcenter på ön som dagligen har dykbåtar som tar er ut till de olika närliggande dykområderna. Man kan även med lätthet ta sig ut på dagsutflykter till de närliggande öarna och om man gillar att snorkla som kommer man inte bli besviken.

Sedan över 10 år sedan så finns det även en svensk skola på ön, och ytterligare en svensk skola öppnade några år senare. De två svenska skolorna som finns på ön har ett otroligt bra rykte och är oerhört populära bland svenskarna som reser till Koh Lanta och vill stanna mer än bara 1-2 veckor och samtidigt ha möjligheten att ha sina barn i skolan.