Lägenhet till salu i Thailand och Koh Lanta

Letar du efter lägenhet till salu i Thailand? Kanske drömmer du om soliga dagar på stranden, härliga solnedgångar och vackra strandpromenader? Då är det dags att göra drömmen till verklighet.

Läs mer

Svenska mäklarhuset har funnits i Thailand i över 6 år och har sedan dess hjälpt våra kunder att hitta rätt lägenhet till salu på Koh Lanta.

Thailand har varit ett populärt resmål för Svenskar i årtionden. Kanske är det kombinationen av den Thailändska gästvänligheten, det tropiska klimatet och den goda Thailändska maten som har gjort Thailand till svenskarnas favorit. Här njuter du av ett tropiskt klimat med varma temperaturer och låga levnadskostnader.

Väljer du att köpa lägenhet i Thailand kan du vara säker på att det finns något för alla. I Thailand hittar du ett stort utbud av bostäder – allt från moderna lägenheter nära populära resorter till privata lägenheter nära vackra naturområden. För den som väljer att bosätta sig permanent i Thailand finns det gott om svenska skolor som erbjuder samma utbildningar som hemma i Sverige.

Till Koh Lanta kommer många turister för att koppla av och njuta av det glittrande turkosa vattnet som området bjuder på. Koh Lanta består av två öar, Lanta Yai och Lanta Noi, vilket i sin tur omges av cirka 50 mindre öar där du hittar massvis av utflykter och aktiviteter för hela familjen. På västra sidan av ön hittar du flera sandstränder och ett stort utbud av restauranger, barer, shopping och ett flertal hotell. Vill du lära dig mer om öns kultur hittar du många byar och kulturupplevelser på östra sidan sidan av ön.

En av Koh Lantas populäraste stränder kallas Klong Dao, som sträcker sig långt utmed kusten och erbjuder många mysiga restauranger och barer. Stranden är även perfekt för barnfamiljer då den är både bred och långgrund, perfekt för lek och promenader. En annan populär strand är Long Beach som är en lång och vacker strand där många föredrar att bo för den lugna och avslappnade atmosfären. Letar du efter en klassisk vit strand får du inte missa Klong Kong, vackert inramad av höga palmer och tropiska växter. Stranden är perfekt för barnfamiljer eller för dig som vill njuta av en lugn och fridfull strand utan solstolar och försäljare.

Oavsett vart du väljer att leta efter lägenhet till salu på Koh Lanta finns det även gott om både fartfyllda, lugna och barnvänliga stränder i närheten. Områdets stränder är kända över hela världen och här samlas soldyrkande livsnjutare året om för att njuta av det härliga vädret och den fantastiska kulturen.

Allt fler svenskar väljer att leta efter lägenheter till salu i Thailand och vi hjälper dig genom hela affären och vägleder dig i de ekonomiska och juridiska frågor som kan uppstå nära man vill köpa lägenhet utomlands.

Oavsett om du är ute efter en central lägenhet med gångavstånd till havet eller en charmig liten lägenhet så hjälper vi dig att leta och ger dig förslag utifrån dina sökkriterier. Vår personal visar dig gärna de bästa golfbanorna, uteliv, restauranger, kulturhändelser och de bästa stränderna i området. Söker du lägenhet till salu i Thailand är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.