Hua Hin

Hua Hin

Gör verklighet av ditt drömboende

Våra mäklares lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Ring +46 70 774 07 64

Hua Hin

Jag söker boende i Hua Hin med omnejd, kontakta mig.


Din mäklare i Hua Hin

Funderar du på att köpa eller sälja utlandsboende? Kontakta Svenska Mäklarhuset i Hua Hin så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende.

Vi gläder oss mycket åt att kunna erbjuda svenskar och skandinaver en kvalitetstjänst med garanterad trygghet genom hela processen. Till Thailand tar vi med oss all vår kunskap, erfarenhet och processer som vi framgångsrikt byggt upp i Sverige under snart 30 år. Det tillsammans med lokal kunskap om marknaden i Hua Hin med omnejd gör oss till en självklar partner då du går i köptankar om en ny bostad i Thailand.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt bland det stora utbudet som finns, men också att svara på dina frågor kring finansiering och hur en trygg och säker köpprocess går till. Kontakta oss så får du den hjälp och det stöd som du behöver i jakten på ditt nya drömboende i Thailand.

Varför anlita Svenska Mäklarhuset Hua Hin?
Det är relativt enkelt att köpa bostad i Thailand, men det finns saker man bör tänka på för att undvika problem. Fastighetsmäklarbranschen i Thailand regleras inte av någon lag och det behövs inte några licenser för att börja sälja bostäder som agent. Detta innebär att kvaliteten är varierande hos en del mäklare och mäklarföretag. Svenska Mäklarhuset Hua Hin har över 8 års erfarenhet från att hjälpa kunder att köpa utlandsboende i Thailand. Vi hjälper dig med allt från att leta efter ditt drömboende till kontraktsskrivning och tillträde.