Lägenhet till salu i Grekland och Rhodos

Letar du efter lägenhet till salu i Grekland? Kanske drömmer du om soliga dagar på stranden, härliga solnedgångar och vackra strandpromenader? Då är det dags att göra drömmen till verklighet.

Läs mer

Grekland har varit ett populärt resmål för Svenskar i årtionden. Kanske är det kombinationen av den Grekiska gästvänligheten, det glittrande turkosa vattnet och de soliga dagarna som har gjort Grekland till svenskarnas favorit. Här njuter du av ett klassiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintertemperaturer.

Väljer du att köpa lägenhet i Grekland kan du vara säker på att det finns något för alla. Grekland erbjuder ett stort utbud av bostäder – allt från moderna centrala lägenheter nära populära resorter till privata lägenheter i pittoreska områden.

Här hittar du både lugna och familjevänliga områden och städer med ett pulserande kvällsliv. Oavsett vart du väljer att leta efter lägenhet till salu på Rhodos finns det även gott om både populära, lugna och barnvänliga stränder i närheten. Områdets stränder är kända över hela världen och här samlas soldyrkande livsnjutare året om för att njuta av det härliga vädret och den fantastiska kulturen.

Kreta är den största ön och ett populärt område för många turister. Ön erbjuder många vackra, mjuka sandstränder som sträcker sig långt utmed kusten. Vid stranden kan du njuta av den härliga vattentemperaturen eller slå dig ner vid en av de många restaurangerna i närheten.

Rhodos, en av Europas mest välbevarade medeltida städer har mycket att erbjuda både för barnfamiljer och för de som vill slappna av i en vacker naturmiljö med mycket historia. Här hittar du även Gamla stan och Kolossen som är väl värt ett besök och erbjuder ett unikt tillfälle att lära sig mer om hur staden såg ut förr i tiden. För dig som gillar vacker natur, unik arkitektur och glittrande vatten är Korfu en unik och ganska liten ö, men som har mycket att erbjuda. I staden Corfu kan du njuta av den vackra utsikten och besöka en av de många traditionella Grekiska restaurangerna. Känner du för en promenad finns det vackra promenadstråk längst med gamla byggnader och den fantastiska kuststräckan.

Santorini, en av Greklands mest kända öar är ett populärt område för alla åldrar. Hit kommer många resenärer för att njuta av fantastiska vyer och romantiska solnedgångar. Njut av en romantisk middag med god mat och fantastisk utsikt som du bara hittar i Santorini. Hela ön har en mysig och sagolik stämning, vilket gör Santorini till ett av Greklands mest besökta öar. Här hittar du även de berömda kalkstenshusen som är omgivna av smala och slingrande gator längs med bergsklipporna.

Allt fler svenskar väljer att leta efter lägenheter till salu i Grekland och vi hjälper dig genom hela affären och vägleder dig i de ekonomiska och juridiska frågor som kan uppstå nära man vill köpa lägenhet utomlands.

Oavsett om du är ute efter en central lägenhet med gångavstånd till havet eller en charmig liten lägenhet så hjälper vi dig att leta och ger dig förslag utifrån dina sökkriterier. Vår personal visar dig gärna de bästa golfbanorna, uteliv, restauranger, kulturhändelser och de bästa stränderna i området. Söker du lägenhet till salu på Rhodos, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.