Eslöv

Mäklare i Eslöv

Välkommen till Svenska Mäklarhuset Eslöv. Vi är din mäklare med mycket god lokalkännedom. Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte eller en kostnadsfri värdering av din bostad.

E-post [email protected]Ring 0703-76 13 65

Svenska Mäklarhuset Eslöv
Östergatan 35, 261 34 Landskrona

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

DIN MÄKLARE I ESLÖV MED OMNEJD

Nytt varumärke men bekant ansikte. Efter mer än 10 år som mäklare i Eslöv med omnejd, så bestämde jag mig för att starta eget tillsammans med min tidigare kollega Malin Strid som även driver Svenska Mäklarhuset i Landskrona. Idag finns det många mäklare att välja mellan och det kan vara en djungel att välja rätt. Svenska Mäklarhuset i Eslöv har en stark lokal förankring. Vilket är viktigt då vi idag har många spekulanter från andra delar av landet som inte är bekanta med Eslövs utbud av skolor, aktiveter och smultronställen.

VI ÄLSKAR ESLÖV!

Bostadsmarknaden i kommunen har haft en stark utveckling de senaste åren. Vårt geografiska läge är optimalt och med goda kommunikationsmöjligheter så är utvecklingen bara i sin linda.

OM SVENSKA MÄKLARHUSET

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor från Sundsvall i norr till Eslöv i söder – med utlandskontor i elva länder. Dessutom ingår Svensk Nyproduktion i koncernen som är en av Sveriges ledande mäklarföretag inom nyproducerade bostäder. Svenska Mäklarhuset grundades 1990 och har i stadig takt expanderat till de 40 kontor som finns idag. Båda varumärkena står för trygghet, kunskap och personlighet.

Sålt i området