Rekordpriser på Essingen

Vi på Svenska Mäklarhuset Essingen har som mål att alltid vara professionella och att alltid ge ett bra bemötande i vårt jobb som fastighetsmäklare. Vi vill att alla som stöter på oss, oavsett i vilken del av processen vi ses, ska vilja anlita oss när det är dags att välja mäklare. Vi vill sticka ut då vi vet att konkurrensen är stenhård som fastighetsmäklare, så här gäller det att göra ett avtryck och den chansen får man bara en gång. Att alltid vara på tå och att se jobbet som mäklare som en livsstil är för oss en självklarhet. Detta resulterar ofta i rekordpriser och väldigt nöjda kunder!

NÖJDA KUNDER

Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare men det ger också väldigt mycket energi till den enskilde fastighetsmäklaren att göra ett riktigt bra jobb. Det är som en positiv spiral för oss, det ena ger det andra så att säga. Ju bättre vi blir desto fler nöjda kunder får vi och ju fler nöjda kunder vi har desto roligare blir vårt jobb här på Essingens bostadsmarknad. Vi älskar Essingen och vår målsättning är att Essingen ska älska oss och våra mäklare!

HITTA MÄKLARE?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad på Lilla Essingen och Stora Essingen till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Behöver du råd eller vill ha en skicklig mäklare vid din sida inför din försäljning eller bostadsköp? Det bästa vi vet är att få hjälpa till! När du bokar ett möte med någon av oss på Essingen så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Vi kan allt om Essingeöarna och alla smultronställen här.

Letar du fastighetsmäklare? Vi är fastighetsbyrån du letat efter! Ska du köpa eller sälja? Det spelar ingen roll, kontakta oss om du har funderingar kring bostadsmarknaden. Vi utför kostnadsfri värdering av din bostad oavsett om det gäller lägenhet, radhus eller villa. Vi hjälper gärna till gratis vid rådfrågning om köp av bostad på Essingen. Går du i säljtankar så får du träffa oss helt förutsättningslöst och diskutera möjligheterna.

Hör gärna av dig!

08-26 05 60
[email protected]

Kontakta mig för en fri värdering