Annedal

LOKALA MÄKLAREN

Vi kan verkligen Annedal och Mariehäll. Vårt kontor ligger på Bällstavägen 56 vilket gör oss till det naturliga valet för många som ska sälja eller köpa sin bostad i Annedal och Mariehäll. Detta gör oss också till områdes mest anlitade mäklare enligt statistik från Hemnet. Vi säljer helt enkelt flest lägenheter, radhus och hus av alla mäklare.

Eftersom vi säljer flest bostäder i Annedal / Mariehäll har vi även det största kontaktnätet, inte minst med potentiella köpare. Vi träffar väldigt många spekulanter på våra visningar varje vecka som är ute och letar bostad här. Dessa spekulanter vill inget annat än köpa bostad i vårt älskade Annedal / Mariehäll. Går du i säljtankar eller vill ha en kostnadsfri värdering? Kontakta då Annedals / Mariehälls största mäklare.

 

 MÄKLARE SOM GER MER!

Vårt mål är att alltid hjälpa dig som kund att känna sig trygg genom hela affären. Vi ser till att vara pålästa ut i fingerspetsarna för att kunna bistå med så mycket vi bara kan i alla lägen. En bostadsaffär är ofta bland de största affärer man gör i livet och våra fastighetsmäklare här i Annedal / Mariehäll gör allt för att göra resan mot ett nytt boende så smidig och trivsam som möjligt.

Enligt fastighetsmäklarlagen så ska en mäklare vara opartisk mellan köpare och säljare utom vid ett hänseende, priset. Vi vet vad som krävs för att få så bra betalt som möjligt för en lägenhet, ett radhus eller en villa. Hör av dig så berättar vi gärna mer om det!

 

HITTA MÄKLARE!

Letar du fastighetsmäklare? Vi är fastighetsbyrån du letat efter! Ska du köpa eller sälja? Det spelar ingen roll, kontakta oss om du har funderingar kring bostadsmarknaden. Vi utför kostnadsfri värdering av din lägenhet, radhus eller villa. Vi hjälper gärna till gratis vid rådfrågning om köp av bostad i hela Bromma. Går du i säljtankar så får du träffa oss helt förutsättningslöst och diskutera möjligheterna.

Hör gärna av dig till oss!

08-25 81 25
[email protected]

Kontakta mig för en fri värdering