Din mäklare i Bromma och på Essingen

Vi är Bromma/Essingens största mäklare. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad.

Ring 08-26 05 60 E-post bromma@smh.se

Gustavslundsvägen 167, 167 51 Bromma

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


Rekordpriser i Bromma/Essingen

Vi på Svenska Mäklarhuset i Bromma/Essingen har som mål att alltid vara proffsiga och att alltid ge ett bra bemötande i vårt jobb som fastighetsmäklare. Vi vill att alla som stöter på oss, oavsett i vilken del av processen vi ses, ska vilja anlita oss när det är dags att välja mäklare. Vi vill sticka ut då vi vet att konkurrensen är hård som fastighetsmäklare, så här gäller det att göra ett avtryck och den chansen får man bara en gång. Att alltid vara på tå och att se jobbet som mäklare som en livsstil är för oss en självklarhet. Detta resulterar ofta i rekordpriser och väldigt nöjda kunder!

Nöjda kunder

Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare men det ger också väldigt mycket energi till den enskilde fastighetsmäklaren att göra ett riktigt bra jobb. Det är som en positiv spiral för oss, det ena ger det andra så att säga. Ju bättre vi blir desto fler nöjda kunder får vi och ju fler nöjda kunder vi har desto roligare blir vårt jobb här på Bromma/Essingens fastighetsmarknad. Vi älskar området och vår målsättning är att våra kunder ska älska oss och våra mäklare!

Så tycker våra kunder

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Boka möte med oss i Bromma och på Essingen

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad i Bromma till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Behöver du råd eller vill ha en skicklig mäklare vid din sida inför din försäljning eller bostadsköp? Det bästa vi vet är att få hjälpa till! När du bokar ett möte med någon av oss i Bromma eller Essingen så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Vi täcker dessa områden: Traneberg, Alvik, Abrahamsberg, Annedal, Mariehäll, Minneberg, Riksby, Beckomberga, Brommaplan, Blackeberg, Ålsten, Höglandet, Nockeby, Nockebyhov, Ulvsunda, Johannesfred, Norra Ängby, Södra Ängby, Eneby, Bällsta, Bromma kyrka, Smedslätten, Åkeshov, Stora Mossen, Äppelviken, Olovslund, Åkeslund, Söderberga, Islandstorget och Ängbyplan, Lilla Essingen och Stora Essingen.

Annedal

Essingen

Så tycker våra kunder

André Innala
André Innala
18:30 24 Sep 20
Vi anlitade Jenny Nordstrand för att sälja vår lägenhet. Jenny är trevlig, uppmärksam och vass i sitt yrke. Med god struktur, noggrannhet och sinne för kundrelationer fick vi hjälp att sälja vår lägenhet till rekordpris i området. Hon är lätt att nå, svarar snabbt på sms och är enkel att resonera med. Vi vill rekommendera Jenny som mäklare både för säljare och köpare.
Sven Westerlund
Sven Westerlund
14:46 24 Sep 20
Vi har just sålt vårt radhus med benäget bistånd av Emma Andersson Hejll. Hon har varit mycket kunnig, lyhörd och uppmuntrande. Vi kan rekommendera henne å det varmaste.
Viktor Ternstedt
Viktor Ternstedt
16:20 22 Sep 20
Mathias Odehag var mycket jordnära och förtroendeingivande mäklare. Proffsigt bemötande och hantering från första mötet till att köpet var klart. Alltid tillgänglig för frågor och kontakt. Kommunikativ och positiv,mycket nöjd kund
Asal Fard
Asal Fard
06:59 20 Sep 20
Inez insats var på en hög nivå!Hon var väldigt påläst, driftig och höll vad hon lovade.Märktes att hon jobbade hårt för att nå vår förväntan. Lyhörd tjej med glimten i ögat.Hon svarade på våra frågor snabbt och var tillgänglig när vi behövde henne.Från förhandsvisning till ett köp på 3 dagar! Gick extremt fort och smidigt till!Väldigt nöjda köpare!
Goran Fransson
Goran Fransson
02:36 17 Sep 20
Från första kontakten via en virtuell visning i maj till ett slutfört köp i september visade Inez Domé ett stort intresse av att vi skulle hitta en lägenhet som passade våra behov. När hon fick uppdraget att sälja den lägenhet som vi alla gillade skarpt, fick jag ett meddelande från Inez, att nu hade hon fått i uppdrag att sälja en lägenhet vi skulle gilla. En vecka senare skrev vi på. Detta trots att situationen inte var helt enkel vad gäller upplägg från vår sida. Inez är en person som ser möjligheter i alla utmaningar, och det behövs som stöd när man ska göra affärer som är de största man gör i livet. Om jag ska köpa eller sälja en lägenhet i Bromma kommer jag i första hand ta kontakt med Inez, och tror att alla som tar kontat med henne kommer få samma upplevelse, köpare som säljare. Mäklarhuset generellt har alltid varit en seriös organisation i mina kontakter med bostadsmarknaden.
Anna Haglund
Anna Haglund
20:48 15 Sep 20
Tack för mycket väl utfört arbete Emma! Emma har varit en mycket engagerad mäklare från start till mål. Hon har varit tydlig i sin kommunikation och hanterat försäljningen av vårt hus på ett professionellt sätt. Vi är även mycket nöjda med fotografens arbete och stylistens råd var värdefulla i våra förberedelser inför försäljningen.Vi rekommenderar Emma varmt!
Daniel Isacson
Daniel Isacson
17:17 15 Sep 20
Vi var väldigt nöjda med Emma. En glad, trevlig, duktig och lyhörd mäklare. Hon var påläst men lyssnade samtidigt på oss och våra önskemål och var lätt att sammarbeta med. Den mäklare vi genom all åren fått mest förtroende för och skulle först rekommendera!
AnnCharlott Söderholm
AnnCharlott Söderholm
06:44 15 Sep 20
Vi sålde vår lägenhet med hjälp av Emma Andersson Hejll och kan varmt rekommendera henne. Hon är seriös och kunnig, trevlig och lätt att ha att göra med. Vi kunde luta oss tillbaka och låta henne guida oss genom processen.
Niklas Sköldhammar
Niklas Sköldhammar
16:58 13 Sep 20
Jenny Nordstrand hjälpte oss att köpa vår första lägenhet. Hon hjälpte oss med kontakt och löste de problem vi ställdes inför.
Sofia Öhlund
Sofia Öhlund
11:44 08 Sep 20
Tack vare Linnea Ragnevad kunde vi köpa vår drömlägenhet! Linnea hjälpte oss till en trygg och snabb bostadsaffär där hon visade att hon är professionell, lyhörd och genuin. Tydlig kommunikation och ett mycket trevligt bemötande. Vi skulle absolut anlita Linnea igen!
Nathalie Ydstie
Nathalie Ydstie
08:08 07 Sep 20
Jenny Nordstrand är proffsig, lätt att jobba med och otroligt trevlig. Spot on i värdering och gav oss mer än vi kunnat drömma om vid vår försäljning. Jag rekommenderar henne VARMT!
Anna Björk
Anna Björk
12:25 05 Sep 20
Malin Whittaker
Malin Whittaker
10:05 05 Sep 20
Tim gjorde hela säljprocessen smidig och enkel, trots att vi bodde i en annan stad vid tillfället. Han svarade snabbt på alla våra frågor och höll oss alltid uppdaterade. Vi är väldigt nöjda med hela säljprocessen!
Malin Klebe
Malin Klebe
14:53 04 Sep 20
Toppen att få köpa av Noomi. Duktig, snabb och trevlig!
Sandra Ottosson
Sandra Ottosson
08:38 04 Sep 20
Vi kan varmt rekommendera Jenny Nordstrand på Mäklarhuset i Bromma. Jenny var lyhörd och hjälpsam under hela processen. Hon var positiv och ärlig i kommunikationen med oss som säljare och fångade upp potentiella intressenter redan innan vi la ut lägenheten till försäljning. Hon guideade oss på ett bra sätt i strategiska beslut vilket vi verkligen uppskattade givet den rådande pandemin. Vi är väldigt nöjda med försäljningen, både Jennys insats och slutpriset.
Ia Tonberg
Ia Tonberg
15:06 03 Sep 20
Använde Svenska Mäklarhusets när jag sålde min lägenhet på Tranebergsvägen.Fastighetsmäklare Jenny Nordstrand kompetens och erfarenhet gav ett förtroendeingivande intryck. Därtill var hon flexibel och enkel att samarbeta med. Denna kombination tror jag var nyckeln till en lyckad affär för både mig och köparen. Rekomenderar henne varmt!
Daniel Ljungqvist
Daniel Ljungqvist
14:49 03 Sep 20
Ett korrekt utfört arbete och ett trevligt bemötande.
Maria Jonsson
Maria Jonsson
21:01 01 Sep 20
Proffsig, trevlig och seriös mäklare som inger trygghet och känns personlig och närvarande. Tack Jenny Nordstrand för en god affär! Kan rekommenderas :)
Paulina Gustavsson
Paulina Gustavsson
18:55 30 Aug 20
Supersnabb och bra service från mäklaren.
My Karlsson
My Karlsson
15:39 30 Aug 20
Jenny Nordstrand hjälpte mig med min bostadsförsäljning på bästa möjliga sätt! Hela processen gick otroligt snabbt och smidigt, tack vare henne fick jag det pris jag önskade. Rekommenderar henne varmt!
Bengt-Olof Andersson
Bengt-Olof Andersson
09:27 30 Aug 20
Jag har försökt att sälja min lägenhet i omgångar med olika mäklare utan resultat. Min känsla av hopplöshet om att lägenheten aldrig skulle bli såld tog över. En dag fick jag ett tips om en tjej som jobbade på Svenska Mäklarhuset Bromma. Emma Andersson Hejll.Nu är lägenheten såld, tack Emma för ditt fantastiska jobb!Och till er som vill ha en proffsig mäklare så rekommenderar jag verkligen Emma Andersson Hejll på Svenska Mäklarhuset Bromma.
Carl David Berggren
Carl David Berggren
10:01 27 Aug 20
Emma Andersson Hejll knyter ihop köpare och säljare på ett tryggt och bra sätt. Tvekar inte på att lägga mina framtida fastighetsaffärer hos Emma.
Hanna Ingolfsdotter
Hanna Ingolfsdotter
19:36 26 Aug 20
Vid försäljningen av vår lägenhet i Bromma anlitade vi Emma Andersson Hejll och vi kunde inte varit nöjdare! Emma är en mycket lyhörd, professionell och målinriktad mäklare med positiv energi.
Rebecca Abrahamsson
Rebecca Abrahamsson
15:39 25 Aug 20
Emma Andersson Hejll har under mitt köp av lägenhet haft ett fantastiskt bemötande och gett snabba samt bra svar vid funderingar.
Sanne Svensson
Sanne Svensson
17:09 23 Aug 20
Köpte en lägenhet som Inez Domé var mäklare för. Upplevde henne som professionell, kompetent och engagerad. En mäklare som har intresse av att både köpare och säljare känner sig trygga och nöjda med köpet/försäljningen. Alltid trevlig oavsett vilken typ av frågor man ställde och även behjälplig med frågor som uppkom efter själva tillträdet. Mycket nöjd! Kan varmt rekommendera Inez!
Kim Lindkvist
Kim Lindkvist
20:10 21 Aug 20
Jag och min sambo letade lägenhet i Bromma och kom då i kontakt med Hevre Yildiz via en annons för en bostadsrätt vi anmält intresse för. För oss som kommer från annan ort och inte har någon tidigare erfarenhet av att köpa bostadsrätt i Stockholm så kändes detta som ett stort och läskigt projekt som skulle innebära mycket krångel och svårigheter. Men oj, vad vi hade fel. Hevre har hjälpt oss med allt och lite till och detta "stora, läskiga projekt" visade sig vara så mycket smidigare och enklare än förväntat tack vare honom. Om det någon gång blir aktuellt för oss att sälja kommer vi anlita honom utan att tveka.
Caroline Krook
Caroline Krook
15:34 21 Aug 20
Emma Andersson Hejll gjorde ett fantastiskt jobb med att hjälpa oss hitta drömlägenheten! Väldigt professionell och tydlig från start till mål. Kan varmt rekommendera Emma och Svenska Mäklarhuset Bromma
LEJLA MUJAKOVIC
LEJLA MUJAKOVIC
06:07 18 Aug 20
Inez har varit super trevlig och lätt att bolla med under hela resan till att jag köpte lägenhet av henne. Hon har genomgående haft svar på alla mina frågor och hon ger en mer personlig touch än de flesta mäklare, vilket känts jordnära och tryggt.
Andreas Karlsson
Andreas Karlsson
10:55 15 Aug 20
Vi hade Hevrê Yildiz som mäklare, han gav ett mycket bra intryck, är trevlig och professionell av sig. Mycket hjälpsam och väldigt flexibel, rekommenderar varmt av mig och min sambo!
Justin Gainsford
Justin Gainsford
17:48 09 Aug 20
Tim var professionell, hjälpsam och trevlig under hela processen. Kan rekommendera honom.
Kristin Larsson Lindholm
Kristin Larsson Lindholm
20:33 04 Aug 20
Vi är supernöjda med Svenska Mäklarhuset! Emma Andersson Hejll är den proffsigaste mäklaren vi har anlitat vid en försäljning. Lyhörd, tydlig, kunnig och resultatinriktad! Otroligt bra samarbete och hon gör det lilla extra som verkligen gör skillnad i slutändan. Stor tack!
Robert Engholm
Robert Engholm
07:08 29 Jul 20
Inte ofta vi har haft kontakt med mäklare de senaste 25 åren, men då det nu blev dags så är vi så glada, nöjda och trygga att det blev Emma Andersson Hejll som var vår mäklare! Emma är hjälpsam, informativ och noggrann
Dietist Linn
Dietist Linn
10:36 24 Jul 20
Vi köpte bostad som förmedlades via mäklaren Emma Andersson Hejll och är otroligt nöjda med kontakten som upplevdes öppen, ärlig och varm. Upplevde även att Emma alltid var påläst och tillgänglig vid behov. Fantastisk på alla vis!
Leeann Hamrén
Leeann Hamrén
04:32 23 Jul 20
Bra och professionellt bemötande, Hevrê gjorde ett utmärkt jobb som mäklare
Samantha Coard
Samantha Coard
09:53 17 Jul 20
Försäljningen av vår bostadsrätt hanterades utomordentligt av Emma Andersson Hejll. Hennes stora erfarenhet och starka lokalkännedom är tillsammans med ett enormt öga för detaljer egenskaper som bidrog till ett fantastisk resultat. Emma Andersson Hejll har en stark känsla för strategier och besitter ett stort kundregister vilket naturligtvis var avgörande komponenter i en lyckad försäljning. Hennes alltid trevliga bemötande och tillgänglighet gjorde att vi kändes oss trygga och i goda händer hela vägen. Kan varm rekommendera henne och Svenska Mäklarhuset Bromma till både säljare och köpare.
Carl Nardini
Carl Nardini
07:22 14 Jul 20
Vid försäljning av vår lägenhet i Traneberg, Bromma anlitade vi Emma Andersson Hejll genom rekommendation. Emma är en mycket lyhörd, professionell och målinriktad mäklare. Hon ledde oss genom försäljningen med en mycket bra process, tips, råd, trygghet och kommunikation. Vi kände sedan vårt första möte en genuin värme från en person som verkligen vill lyckas. Genom rekommendationen visste vi att Emma skulle vara bra, men hon lyckades överträffa förväntningarna. Stort tack Emma!
Brf Sprängskottet 3
Brf Sprängskottet 3
07:20 14 Jul 20
Katja Tägtström
Katja Tägtström
12:45 10 Jul 20
Jenny Nordstrand hjälpte mig att sälja min lägenhet under sommaren 2020 mitt under en pandemi. Jag tror inte att någon hade kunnat göra det bättre än vad Jenny gjorde. Hon är så vänlig och hjälpsam att prata med och mycket professionell. Svarar snabbt på frågor och är alltid tillgänglig. Tack för hjälpen Jenny! :)
Martin Junker
Martin Junker
12:40 03 Jul 20
Vill tacka mäklare Linnea på SMH för ett professionellt och härligt mäklande. Super duktig! Glöm inte njuta av sommaren och semestern! Tack Linnea!
Sara Göransson
Sara Göransson
12:29 03 Jul 20
Vi sålde vår lägenhet med hjälp av mäklaren Jenny Nordstrand. Vi kände oss så trygga i hela processen. Jenny är lugn och proffesionell, inte alls "gåpåig" som vi upplevt att andra mäklare kan vara. Sen är det såklart ett plus i kanten att vår försäljning gick bättre än vad vi hoppats på.
Charlotte Johansson
Charlotte Johansson
15:13 29 Jun 20
Vi fick kontakt med Emma Andersson Hejll inför köpet av vår första lägenhet och vi har fått ett mycket bra bemötande. Snabb och tydlig kommunikation, proffsig säljprocess och trovärdighet. Vi tar gärna hjälp av Svenska Mäklarhuset och Emma Andersson Hejll igen!
Julia Olsson
Julia Olsson
20:46 28 Jun 20
Jag köpte nyligen en bostad mäklad av Svenska Mäklarhuset och Inez Domé. Så tacksam ha att Inez som kontakt under hela processen. Tillgänglig, tydlig och väldigt duktig på sitt jobb. Inez hade bra koll och kunde svara på alla frågor som dök upp under visningen. Väldigt bra på att återkoppla när det väl blev dags för budgivning och informera om vilka förväntningar och förhoppningar som fanns för att kunna mötas i en affär. Inez kändes bra och proffsig under hela processen - köper gärna bostad genom henne igen!
H Sassa
H Sassa
18:05 23 Jun 20
Very kind, helpful and professional :)! Thank you Hevrê Yildiz for your great help.
Ellica Mattsson Österlund
Ellica Mattsson Österlund
19:51 15 Jun 20
Superbra! Mose Sundlöv var grym på alla sätt vid försäljning av min lägenhet. 🙏
pia hietala
pia hietala
09:22 15 Jun 20
Lena Reagan
Lena Reagan
08:28 15 Jun 20
Emma Andersson-Hejll hjälpe oss att sälja vår lägenhet. Emma var professionell samtidigt som hon var varm och engagerande. Jag uppskattade speciellt hennes snabba återkopplingar och hennes positiva attityd och flexibilitet till just vår situation. Jag vill tryggt rekommendera Emma om ni går i köp-eller försäljningstankarTack Emma för din hjälp och ett jobb väl gjort!!
Lena Bergquist
Lena Bergquist
18:22 12 Jun 20
Vi är mycket nöjda med Svenska Mäklarhuset i stort och med fastighetsmäklare Emma Andersson Hejll i synnerhet. Emma är mycket professionell och kunnig.
Alisar KassKawo
Alisar KassKawo
09:11 11 Jun 20
Inez Domé hos Svenska Mäklarhuset i Bromma är en otroligt duktig mäklare som tillmötesgår både säljaren och köparen. Då får man nöjda parter.
Christian Dahlgren
Christian Dahlgren
18:52 09 Jun 20
Vi sålde våran lägenhet i Mariehäll med hjälp av Svenska Mäklarhuset. Vi fick ett professionellt bemötande från vår mäklare Inez Domé, som på bara 2 veckor lyckas få till fotografering, visning och försäljning. Vi rekommenderar varmt både Inez och Svenska mäklarhuset i Bromma!

Till salu ( 117 bostäder , varav 99 kommande försäljningar )