Din mäklare i Bromma och på Essingen

Vi är Bromma/Essingens största mäklare. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad.

Ring 08-26 05 60 E-post bromma@smh.se

Gustavslundsvägen 167, 167 51 Bromma

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


Rekordpriser i Bromma/Essingen

Vi på Svenska Mäklarhuset i Bromma/Essingen har som mål att alltid vara proffsiga och att alltid ge ett bra bemötande i vårt jobb som fastighetsmäklare. Vi vill att alla som stöter på oss, oavsett i vilken del av processen vi ses, ska vilja anlita oss när det är dags att välja mäklare. Vi vill sticka ut då vi vet att konkurrensen är hård som fastighetsmäklare, så här gäller det att göra ett avtryck och den chansen får man bara en gång. Att alltid vara på tå och att se jobbet som mäklare som en livsstil är för oss en självklarhet. Detta resulterar ofta i rekordpriser och väldigt nöjda kunder!

Nöjda kunder

Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare men det ger också väldigt mycket energi till den enskilde fastighetsmäklaren att göra ett riktigt bra jobb. Det är som en positiv spiral för oss, det ena ger det andra så att säga. Ju bättre vi blir desto fler nöjda kunder får vi och ju fler nöjda kunder vi har desto roligare blir vårt jobb här på Bromma/Essingens fastighetsmarknad. Vi älskar området och vår målsättning är att våra kunder ska älska oss och våra mäklare!

Så tycker våra kunder

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Boka möte med oss i Bromma och på Essingen

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad i Bromma till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Behöver du råd eller vill ha en skicklig mäklare vid din sida inför din försäljning eller bostadsköp? Det bästa vi vet är att få hjälpa till! När du bokar ett möte med någon av oss i Bromma eller Essingen så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Vi täcker dessa områden: Traneberg, Alvik, Abrahamsberg, Annedal, Mariehäll, Minneberg, Riksby, Beckomberga, Brommaplan, Blackeberg, Ålsten, Höglandet, Nockeby, Nockebyhov, Ulvsunda, Johannesfred, Norra Ängby, Södra Ängby, Eneby, Bällsta, Bromma kyrka, Smedslätten, Åkeshov, Stora Mossen, Äppelviken, Olovslund, Åkeslund, Söderberga, Islandstorget och Ängbyplan, Lilla Essingen och Stora Essingen.

Annedal

Essingen

Så tycker våra kunder

Katja Tägtström
Katja Tägtström
12:45 10 Jul 20
Jenny Nordstrand hjälpte mig att sälja min lägenhet under sommaren 2020 mitt under en pandemi. Jag tror inte att någon hade kunnat göra det bättre än vad Jenny gjorde. Hon är så vänlig och hjälpsam att prata med och mycket professionell. Svarar snabbt på frågor och är alltid tillgänglig. Tack för hjälpen Jenny! :)
Martin Junker
Martin Junker
12:40 03 Jul 20
Vill tacka mäklare Linnea på SMH för ett professionellt och härligt mäklande. Super duktig! Glöm inte njuta av sommaren och semestern! Tack Linnea!
Sara Göransson
Sara Göransson
12:29 03 Jul 20
Vi sålde vår lägenhet med hjälp av mäklaren Jenny Nordstrand. Vi kände oss så trygga i hela processen. Jenny är lugn och proffesionell, inte alls "gåpåig" som vi upplevt att andra mäklare kan vara. Sen är det såklart ett plus i kanten att vår försäljning gick bättre än vad vi hoppats på.
Charlotte Johansson
Charlotte Johansson
15:13 29 Jun 20
Vi fick kontakt med Emma Andersson Hejll inför köpet av vår första lägenhet och vi har fått ett mycket bra bemötande. Snabb och tydlig kommunikation, proffsig säljprocess och trovärdighet. Vi tar gärna hjälp av Svenska Mäklarhuset och Emma Andersson Hejll igen!
Julia Olsson
Julia Olsson
20:46 28 Jun 20
Jag köpte nyligen en bostad mäklad av Svenska Mäklarhuset och Inez Domé. Så tacksam ha att Inez som kontakt under hela processen. Tillgänglig, tydlig och väldigt duktig på sitt jobb. Inez hade bra koll och kunde svara på alla frågor som dök upp under visningen. Väldigt bra på att återkoppla när det väl blev dags för budgivning och informera om vilka förväntningar och förhoppningar som fanns för att kunna mötas i en affär. Inez kändes bra och proffsig under hela processen - köper gärna bostad genom henne igen!
Haruka Sassa
Haruka Sassa
18:05 23 Jun 20
Very kind, helpful and professional :)! Thank you Hevrê Yildiz for your great help.
Ellica Mattsson Österlund
Ellica Mattsson Österlund
19:51 15 Jun 20
Superbra! Mose Sundlöv var grym på alla sätt vid försäljning av min lägenhet. 🙏
pia hietala
pia hietala
09:22 15 Jun 20
Lena Reagan
Lena Reagan
08:28 15 Jun 20
Emma Andersson-Hejll hjälpe oss att sälja vår lägenhet. Emma var professionell samtidigt som hon var varm och engagerande. Jag uppskattade speciellt hennes snabba återkopplingar och hennes positiva attityd och flexibilitet till just vår situation. Jag vill tryggt rekommendera Emma om ni går i köp-eller försäljningstankarTack Emma för din hjälp och ett jobb väl gjort!!
Lena Bergquist
Lena Bergquist
18:22 12 Jun 20
Vi är mycket nöjda med Svenska Mäklarhuset i stort och med fastighetsmäklare Emma Andersson Hejll i synnerhet. Emma är mycket professionell och kunnig.
Alisar KassKawo
Alisar KassKawo
09:11 11 Jun 20
Inez Domé hos Svenska Mäklarhuset i Bromma är en otroligt duktig mäklare som tillmötesgår både säljaren och köparen. Då får man nöjda parter.
Christian Dahlgren
Christian Dahlgren
18:52 09 Jun 20
Vi sålde våran lägenhet i Mariehäll med hjälp av Svenska Mäklarhuset. Vi fick ett professionellt bemötande från vår mäklare Inez Domé, som på bara 2 veckor lyckas få till fotografering, visning och försäljning. Vi rekommenderar varmt både Inez och Svenska mäklarhuset i Bromma!
Lovisa Tjernström
Lovisa Tjernström
08:03 08 Jun 20
Tack Hevrê för hjälpen med förvärvandet av vårat drömboende!
Sofia Ottosson
Sofia Ottosson
15:32 03 Jun 20
Har anlitat Jenny Nordstrand vid två av mina bostadsförsäljningar och är väldigt nöjd. Hon är professionell, engegerad och tydlig. Kan varmt rekommendera.
Johanna Barth
Johanna Barth
21:02 02 Jun 20
Matilda Danielsson
Matilda Danielsson
14:15 01 Jun 20
Rolf Pettersson
Rolf Pettersson
12:27 27 May 20
Proffsigt utfört uppdrag av Mose Sundlöv
Benitha Källberg
Benitha Källberg
17:20 22 May 20
Richard Fröjd
Richard Fröjd
06:35 22 May 20
Vi är supernöjda med bemötandet, både på visningen, och sedan vid kontraktsskrivningen. Vår mäklare Tim Prasertsri är ett föredöme när det gäller både att informera och förklara vad som gäller, dessutom en mycket trevlig kille. /Richard & Anneli
Sissi Hagald
Sissi Hagald
19:59 20 May 20
Jag upplevde Tim Prasertsri som engagerad, noggrann och snabb på att svara, vilket man som köpare uppskattar. Tummen upp!
Charles Lumley
Charles Lumley
19:15 19 May 20
Köpte lägenhet med hjälp av Hevrê Yildiz som var otroligt trevlig, professionell och transparent kring hela affären. Så pass nöjda att vi direkt anlitade honom för att hjälpa oss sälja vår lägenhet. Tack Hevre!
Alexander Berkelind
Alexander Berkelind
06:58 19 May 20
Mycket bra och proffsig service av Inez, duktig förhandlare!
Emelie bäckrud
Emelie bäckrud
09:11 11 May 20
Jag och min man är väldigt nöjda med vår mäklare Emma Andersson hos Svenska Mäklarhuset Bromma. Hon tog sig tid, tillmötesgående och professionell. Rekommenderas starkt!
Jessica Liden
Jessica Liden
07:19 08 May 20
Jag anlitade Emma Andersson Hejll när jag sålde min lägenhet. Att valet föll på just Emma var hennes engagemang och hennes lyhördhet för mina önskningar. Emma utförde sitt uppdrag med hög professionalitet och resultatet blev därför mycket bra. Emma har ett öga för detaljer men utan ”säljsnack”, det hon säger stämmer vilket även ökar hennes trovärdighet och saklighet. Emma har även hjälp mig med tips och råd inför inköp av ny bostad. Detta visar att hon har ett genuint intresse av sitt arbete och en stor vilja att det ska bli bra för hennes kunder. Jag kan varmt rekommendera Emma som mäklare och om jag säljer igen så är mitt val självklart Emma.
zahra palmblad
zahra palmblad
20:45 06 May 20
Proffsig bemötande. Skicklig och sakkunnig. Trevlig.
Madeleine
Madeleine
09:00 06 May 20
Anlitade Mose Sundlöv efter att jag själv varit på visning och tyckte han gav ett mycket seriöst, trevligt och påläst intryck.Han var lyhörd inför mina önskemål, engagerade sig 100% och sålde min lgh på bästa sätt!Skulle direkt anlita honom igen och rekommenderar både honom och Svenska Mäklarhuset i Bromma!
angelica sjolund
angelica sjolund
17:55 03 May 20
Emma Andersson Hejll. Tack Gode Gud för denna trygga, engagerade och kompetenta kvinna, som snabbt och hjälpsam guidade mig fram till ett nytt fantastiskt boende. Tusen tack Emma!
Jocelyn Mangeard
Jocelyn Mangeard
07:48 02 May 20
Vi är mycket nöjda med Svenska Mäklarhuset och särskilt med vår mäklare Tim Prasertsri. Tim visade stort engagemang, drivkraft och var alltid tillgänglig.
Lena Gullberg
Lena Gullberg
11:23 30 Apr 20
Väldigt professionella och mäklaren Inez Domé gjorde ett utmärkt arbete!
Molly Petersson
Molly Petersson
09:26 24 Apr 20
Mycket nöjd med bemötande och försäljning med Tim på SMH Bromma. Fina bilder, snabb kommunikation och smidig process. Han gjorde ett superjobb och lyckades sälja vår lägenhet för det priset vi ville ha, mitt under Corona-pandemin. Tack!
Hans Petersson
Hans Petersson
19:41 23 Apr 20
Sålde dotterns lägenhet medan den var ”på gång”. Strålande jobb och förarbete av Tim Prasertsri!
Kasper Ölander
Kasper Ölander
16:40 23 Apr 20
Jag och min flickvän köpte vår första gemensamma lgh via Emma Andersson Hejll. Emma var mycket hjälpsam, trevlig och proffsig! 5 av 5 :)
Damir Futic
Damir Futic
07:05 23 Apr 20
Daniel Rezaie
Daniel Rezaie
06:08 23 Apr 20
Tim Prasertsri is helpful, knowledgeable and professional.
Beata Anna
Beata Anna
20:21 20 Apr 20
Vi fick hjälp av Jenny Nordstrand i vår köp. Professionel, snabb och hjälpsam. Varmt rekommenderar för framtida köp.
Emma Andersson Hejll
Emma Andersson Hejll
12:58 20 Apr 20
Proffsiga och kunniga mäklare hos Svenska Mäklarhuset!
Rasmus Ekeholm
Rasmus Ekeholm
11:08 20 Apr 20
Jenny Nordstrand var vår mäklare vid vår försäljning vår mammas lägenhet och vi är mycket nöjd med hur Jenny skötte detta.Vi lämnade nycklarna till Jenny sedan skötte hon resten vilket vi är väldigt tacksamma för.
Hien Ekeroth
Hien Ekeroth
20:11 17 Apr 20
Linnea Ragnevad är super trevlig, professionell och har bra känsla för detaljer! Vi är så glada att få hennes hjälp att hitta ett nytt hem ❤️
Sofia Bernunger
Sofia Bernunger
13:38 25 Mar 20
Sålde min lägenhet i Traneberg med hjälp av Jenny Nordstrand. Superbra kommunikation och service! Kan varmt rekommendera!
Åsa Magnusson
Åsa Magnusson
16:45 13 Mar 20
mauridi sabuni
mauridi sabuni
07:25 10 Mar 20
Emma Andersson hjälpte mig och min sambo i vårt köp av vår nya lägenhet. Hon var väldigt proffsig, pedagogisk och framförallt trevlig genom hela processen. Jag och min familj är mer än nöjda med henne.
Anna Nilsson
Anna Nilsson
23:05 27 Feb 20
Sålde min lägenhet via Emma Anderssson Hjell på Svenska Mäklarhuset Bromma och kunde inte vara mer nöjd! Fick otroligt proffsig hjälp med alla delar av försäljningen tillsammans med ett väldigt trevligt och positivt bemötande. Emma jobbade stenhårt med att maximera försäljningen av min lägenhet i Abrahamsberg. Jag kan varmt rekommendera Emma!
Martin Lindgren
Martin Lindgren
19:46 25 Feb 20
Sålde min lägenhet med Jenny Nordstrand på Svenska Mäklarhuset. En smidig och lyckad affär, vars resultat jag är oerhört nöjd med. Kan varmt rekommendera Jenny.
Martina Kengo
Martina Kengo
21:51 12 Feb 20
Jag sålde min lägenhet med hjälp av Jenny Nordstrand på Svenska Mäklarhuset. Jenny är förtroendeingivande, engagerad och proffsig. Hon var påläst och hade bra koll på marknaden och området. Jag är väldigt nöjd med hennes insats och kan varmt rekommendera henne om man vill anlita en riktigt bra mäklare.
Gustav Ågermo
Gustav Ågermo
21:49 11 Feb 20
Vi har köpt en bostadsrätt som Hevrê Yildiz har mäklat på ett högst förtroendegivande sätt.
Thomas Kingdahl
Thomas Kingdahl
09:26 11 Feb 20
Hej. Vi har köpt en lägenhet i området Beckomberga av mäklaren Hevrê Yildiz.Han stod för kunskap, engagemang och stor flexibilitet. Vi är mycket nöjda med Hevrê och kan varmt rekommendera honom som mäklare. Fem getingar till honom.
Maria Hård af Segerstad
Maria Hård af Segerstad
11:41 06 Feb 20
Vi köpte nyligen en lägenhet som förmedlades av Svenska Mäklarhuset Bromma. Jenny Nordstrand som var mäklare hanterade hela processen på ett mycket professionellt och seriöst sätt och hade ett jättetrevligt och behagligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera Jenny om ni söker en riktigt bra mäklare!
Anneli Bertlid
Anneli Bertlid
19:08 31 Jan 20
Tusen tack Hevrê Yildiz för hjälpen med bostadsköpet! Mycket proffsig och ödmjuk. Gilla!
Jonii14
Jonii14
12:57 30 Jan 20
Hevre Yildiz förmedlade mitt nya köp, det har fungerat mycket bra och smidigt. Hevre har återkopplat på ett bra sett under processen. Jag är nöjd.
Elisabet Tapio Neuwirth
Elisabet Tapio Neuwirth
14:47 14 Jan 20

Till salu ( 113 bostäder , varav 103 kommande försäljningar )