Din mäklare i Bromma och på Essingen

Vi är Bromma/Essingens största mäklare. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad.

Ring 08-26 05 60 E-post bromma@smh.se

Gustavslundsvägen 167, 167 51 Bromma

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


Rekordpriser i Bromma/Essingen

Vi på Svenska Mäklarhuset i Bromma/Essingen har som mål att alltid vara proffsiga och att alltid ge ett bra bemötande i vårt jobb som fastighetsmäklare. Vi vill att alla som stöter på oss, oavsett i vilken del av processen vi ses, ska vilja anlita oss när det är dags att välja mäklare. Vi vill sticka ut då vi vet att konkurrensen är hård som fastighetsmäklare, så här gäller det att göra ett avtryck och den chansen får man bara en gång. Att alltid vara på tå och att se jobbet som mäklare som en livsstil är för oss en självklarhet. Detta resulterar ofta i rekordpriser och väldigt nöjda kunder!

Nöjda kunder

Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare men det ger också väldigt mycket energi till den enskilde fastighetsmäklaren att göra ett riktigt bra jobb. Det är som en positiv spiral för oss, det ena ger det andra så att säga. Ju bättre vi blir desto fler nöjda kunder får vi och ju fler nöjda kunder vi har desto roligare blir vårt jobb här på Bromma/Essingens fastighetsmarknad. Vi älskar området och vår målsättning är att våra kunder ska älska oss och våra mäklare!

Så tycker våra kunder

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Boka möte med oss i Bromma och på Essingen

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad i Bromma till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Behöver du råd eller vill ha en skicklig mäklare vid din sida inför din försäljning eller bostadsköp? Det bästa vi vet är att få hjälpa till! När du bokar ett möte med någon av oss i Bromma eller Essingen så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Vi täcker dessa områden: Traneberg, Alvik, Abrahamsberg, Annedal, Mariehäll, Minneberg, Riksby, Beckomberga, Brommaplan, Blackeberg, Ålsten, Höglandet, Nockeby, Nockebyhov, Ulvsunda, Johannesfred, Norra Ängby, Södra Ängby, Eneby, Bällsta, Bromma kyrka, Smedslätten, Åkeshov, Stora Mossen, Äppelviken, Olovslund, Åkeslund, Söderberga, Islandstorget och Ängbyplan, Lilla Essingen och Stora Essingen.

Annedal

Essingen

Så tycker våra kunder

Lena Wei
Lena Wei
13:40 24 Nov 20
Emma Andersson Hejll är en mycket kompetent mäklare. Hon är snabb, har framförhållning och kan verkligen sin sak! Jag skulle aldrig tveka att använda Emmas tjänster igen. TACK Emma!
Robert Thiesmeier
Robert Thiesmeier
10:42 23 Nov 20
As an international buyer (GER) I was very pleased with the professioinal support, expertise and fast replies. I heard a lot of good things before I chose the Mäklarhuset Bromma and I was not let down. 10/10 for Emma, the real estate agent, and the agency in general. Thank you very much!
Patrik Gullmarsvik
Patrik Gullmarsvik
09:31 23 Nov 20
Vi hade Mathias Odehag som mäklare vid försäljningen av våran lägenhet.Vi är mycket nöjda med Mathias arbete genom hela processen. Från första mötet till visning och försäljning. Engagerad, proffesionell, effektiv och väldigt trevlig!Patrik och Paula
Anna Rosenqvist
Anna Rosenqvist
10:09 22 Nov 20
Har precis sålt min bostadsrätt med hjälp av Mathias Odehag, en snabb och smidig process. Mathias är en engagerad, lösningsorienterad mäklare som är lätt att samarbeta med. Rekommenderas!
Sohodoll _
Sohodoll _
21:01 19 Nov 20
Ida Westberg
Ida Westberg
14:59 16 Nov 20
Sålde min lägenhet med Emma Andersson Hejll och är jättenöjd med både resultatet och processen! Kan varmt rekommendera.
Viktor Hagström
Viktor Hagström
14:53 15 Nov 20
Annelie Svärd
Annelie Svärd
07:27 12 Nov 20
Felix Bogren-Lindahl
Felix Bogren-Lindahl
18:12 08 Nov 20
Med Tim som ansvarig för objektet jag köpte fick jag hela tiden snabba svar, oberoende av tid, och en som tog upp fördelarna för mig personligen. Tim lyckades på kort tid göra sig påläst och insatt i vad mina preferenser var och vi hade framförallt också en väldigt rak och bra dialog genomgående.Väldigt, väldigt nöjd med honom!!
Amanda Karlsson
Amanda Karlsson
17:08 07 Nov 20
Vi köpte lägenhet med hjälp av Inez på svenska mäklarhuset i Bromma och kan verkligen rekommendera henne. Bra och tydlig kommunikation och behjälplig i allt möjligt kring köpet.
Linn Englund
Linn Englund
18:22 02 Nov 20
Anders Tönne
Anders Tönne
12:36 02 Nov 20
Mycket professionellt bemötande från mäklaren Jenny Nordstrand
Elin Andersson
Elin Andersson
09:12 02 Nov 20
Very good experience selling my apartment together with Emma Andersson Hejll! Super professional and responsive to my wishes throughout the whole process. My apartment sold quickly and for a good price due to the high standard of Emma! Strongly recommend!
Emma Mineur
Emma Mineur
08:12 02 Nov 20
Jag sålde min lägenhet med Jenny Nordstrand och är mycket nöjd med både försäljningen och med Jenny. Kan varmt rekommendera henne till alla!
William Öjhammar
William Öjhammar
08:56 27 Oct 20
Jag och min sambo valde att sälja vår lägenhet i bromma via Svenska Mäklarhuset. Vill starkt rekommendera vår mäklare Mathias Odehag! Han skötte allting väldigt professionellt och smidigt. Vi höll en bra kommunikation genom hela processen och fick precis det slutresultat vi ville ha! Mathias ger allt och lite till!
Hossein Abouei
Hossein Abouei
08:44 27 Oct 20
Magnus Strömberg
Magnus Strömberg
13:22 20 Oct 20
Tim gav ett kunnigt och lugnt intryck. Gav kontinuerlig information om vad som var på gäng, det generella läget på marknaden, gav förslag på strategi och väldigt snabb på återkoppla. Var också tydlig mot de som var intresserad om vad jag som köpare förväntade mig.
Bostadsrättförening Tranebergsvägen38
Bostadsrättförening Tranebergsvägen38
19:17 19 Oct 20
Vi anlitade Emma Andersson Hejll till försäljningen av vår lägenhet i Traneberg. Emma är en driven och initiativtagande mäklare som är lätt att jobba med. Vi är mycket nöjda med försäljningen och kan varmt rekommendera henne.
Thiago Diniz da Silveira
Thiago Diniz da Silveira
06:41 17 Oct 20
Tim is a great broker, he answered all my questions very quickly and helped me to buy my first apartment in Sweden without any problems.
Emelie Axelsson
Emelie Axelsson
05:46 15 Oct 20
Stort tack till Emma Andersson Hejll för professionell hjälp vid försäljningen av vår lägenhet! En engagerad och kunnig mäklare med ett fantastiskt bemötande! Tack!
Ana Timofei
Ana Timofei
12:00 14 Oct 20
Great experience selling my apartment with the help of Jenny Nordstrand. Professional, proactive, resourceful and a nice person to have on board when going through a selling. Recommended!
Laurent Courty
Laurent Courty
08:04 14 Oct 20
Jag vill varmt rekommendera Emma Andersson Hejll som varit vår mäklare i försäljningen av vår lägenhet i Traneberg. Hon skapar snabbt förtroende eftersom hon är otrolig professionnell och engagerad. Hon har lyssnat verkligen på vad vi var ute efter och löst allt snabbt och med kvalité. Väldigt nöjd!
Agne Andriusyte
Agne Andriusyte
18:39 11 Oct 20
Riktigt nöjd med Hevrê Yildiz insats! Otroligt engagerad, lyhörd och serviceinriktad.
Mikael Forslund
Mikael Forslund
09:56 11 Oct 20
Vi vill mycket varmt rekommendera Jenny Nordstrand. Jenny är vänlig, lyhörd och lugn men samtidigt mycket engagerad. Jenny tog hand om vår försäljning på ett professionellt sätt genom hela försäljningsprocessen.
Therése Fjellström
Therése Fjellström
15:36 06 Oct 20
Vi har idag köpt en lägenhet av Hevrê Yildiz på Mäklarhuset i Bromma. Han skötte affären fantastiskt proffsigt från första kontakt innan visning ända fram till att blev klart.Vi kan klart rekommendera att vända sig till honom och kontoret om man vill sälja eller köpa.
Maria Jonsson
Maria Jonsson
05:45 02 Oct 20
Jag anlitade tidigt Emma Andersson Hejll inför min lägenhetsförsäljning och kan varmt rekommendera henne. Hon är seriös, lyhörd, lättillgänglig- svarar snabbt på sms och mycket trevlig. Vi har haft ett bra samarbete hela perioden fram till vilket blev en försäljning med rekordpris i min brf. Stort tack Emma!
Tsvetoslava Dimitrova
Tsvetoslava Dimitrova
19:13 30 Sep 20
Jag skulle varmt rekommendera Linnea ! Mycket trevligt, professionellt mäklare och person. Man kan lita på henne. Sköter sitt jobb otroligt bra. Alltid tillgänglig. Högsta betyg. Tack Linnea!
Frida Waldesjö
Frida Waldesjö
19:27 29 Sep 20
Vi köpte lägenhet av Jenny Nordstrand och är supernöjda med hennes hantering och hjälp med köpet. Professionell, informativ och trevlig!
frej thorgren
frej thorgren
10:20 29 Sep 20
Mäklaren Linnea Ragnevad var mycket professionell i flera avseenden, t.ex vad gällde tillgänglighet, bemötande och kommunikation.
André Innala
André Innala
18:30 24 Sep 20
Vi anlitade Jenny Nordstrand för att sälja vår lägenhet. Jenny är trevlig, uppmärksam och vass i sitt yrke. Med god struktur, noggrannhet och sinne för kundrelationer fick vi hjälp att sälja vår lägenhet till rekordpris i området. Hon är lätt att nå, svarar snabbt på sms och är enkel att resonera med. Vi vill rekommendera Jenny som mäklare både för säljare och köpare.
Sven Westerlund
Sven Westerlund
14:46 24 Sep 20
Vi har just sålt vårt radhus med benäget bistånd av Emma Andersson Hejll. Hon har varit mycket kunnig, lyhörd och uppmuntrande. Vi kan rekommendera henne å det varmaste.
Viktor Ternstedt
Viktor Ternstedt
16:20 22 Sep 20
Mathias Odehag var mycket jordnära och förtroendeingivande mäklare. Proffsigt bemötande och hantering från första mötet till att köpet var klart. Alltid tillgänglig för frågor och kontakt. Kommunikativ och positiv,mycket nöjd kund
Asal Fard
Asal Fard
06:59 20 Sep 20
Inez insats var på en hög nivå!Hon var väldigt påläst, driftig och höll vad hon lovade.Märktes att hon jobbade hårt för att nå vår förväntan. Lyhörd tjej med glimten i ögat.Hon svarade på våra frågor snabbt och var tillgänglig när vi behövde henne.Från förhandsvisning till ett köp på 3 dagar! Gick extremt fort och smidigt till!Väldigt nöjda köpare!
Goran Fransson
Goran Fransson
02:36 17 Sep 20
Från första kontakten via en virtuell visning i maj till ett slutfört köp i september visade Inez Domé ett stort intresse av att vi skulle hitta en lägenhet som passade våra behov. När hon fick uppdraget att sälja den lägenhet som vi alla gillade skarpt, fick jag ett meddelande från Inez, att nu hade hon fått i uppdrag att sälja en lägenhet vi skulle gilla. En vecka senare skrev vi på. Detta trots att situationen inte var helt enkel vad gäller upplägg från vår sida. Inez är en person som ser möjligheter i alla utmaningar, och det behövs som stöd när man ska göra affärer som är de största man gör i livet. Om jag ska köpa eller sälja en lägenhet i Bromma kommer jag i första hand ta kontakt med Inez, och tror att alla som tar kontat med henne kommer få samma upplevelse, köpare som säljare. Mäklarhuset generellt har alltid varit en seriös organisation i mina kontakter med bostadsmarknaden.
Anna Haglund
Anna Haglund
20:48 15 Sep 20
Tack för mycket väl utfört arbete Emma! Emma har varit en mycket engagerad mäklare från start till mål. Hon har varit tydlig i sin kommunikation och hanterat försäljningen av vårt hus på ett professionellt sätt. Vi är även mycket nöjda med fotografens arbete och stylistens råd var värdefulla i våra förberedelser inför försäljningen.Vi rekommenderar Emma varmt!
Daniel Isacson
Daniel Isacson
17:17 15 Sep 20
Vi var väldigt nöjda med Emma. En glad, trevlig, duktig och lyhörd mäklare. Hon var påläst men lyssnade samtidigt på oss och våra önskemål och var lätt att sammarbeta med. Den mäklare vi genom all åren fått mest förtroende för och skulle först rekommendera!
AnnCharlott Söderholm
AnnCharlott Söderholm
06:44 15 Sep 20
Vi sålde vår lägenhet med hjälp av Emma Andersson Hejll och kan varmt rekommendera henne. Hon är seriös och kunnig, trevlig och lätt att ha att göra med. Vi kunde luta oss tillbaka och låta henne guida oss genom processen.
Niklas Sköldhammar
Niklas Sköldhammar
16:58 13 Sep 20
Jenny Nordstrand hjälpte oss att köpa vår första lägenhet. Hon hjälpte oss med kontakt och löste de problem vi ställdes inför.
Sofia Öhlund
Sofia Öhlund
11:44 08 Sep 20
Tack vare Linnea Ragnevad kunde vi köpa vår drömlägenhet! Linnea hjälpte oss till en trygg och snabb bostadsaffär där hon visade att hon är professionell, lyhörd och genuin. Tydlig kommunikation och ett mycket trevligt bemötande. Vi skulle absolut anlita Linnea igen!
Nathalie Ydstie
Nathalie Ydstie
08:08 07 Sep 20
Jenny Nordstrand är proffsig, lätt att jobba med och otroligt trevlig. Spot on i värdering och gav oss mer än vi kunnat drömma om vid vår försäljning. Jag rekommenderar henne VARMT!
Anna Björk
Anna Björk
12:25 05 Sep 20
Malin Whittaker
Malin Whittaker
10:05 05 Sep 20
Tim gjorde hela säljprocessen smidig och enkel, trots att vi bodde i en annan stad vid tillfället. Han svarade snabbt på alla våra frågor och höll oss alltid uppdaterade. Vi är väldigt nöjda med hela säljprocessen!
Malin Klebe Danielson
Malin Klebe Danielson
14:53 04 Sep 20
Toppen att få köpa av Noomi. Duktig, snabb och trevlig!
Sandra Ottosson
Sandra Ottosson
08:38 04 Sep 20
Vi kan varmt rekommendera Jenny Nordstrand på Mäklarhuset i Bromma. Jenny var lyhörd och hjälpsam under hela processen. Hon var positiv och ärlig i kommunikationen med oss som säljare och fångade upp potentiella intressenter redan innan vi la ut lägenheten till försäljning. Hon guideade oss på ett bra sätt i strategiska beslut vilket vi verkligen uppskattade givet den rådande pandemin. Vi är väldigt nöjda med försäljningen, både Jennys insats och slutpriset.
Ia Tonberg
Ia Tonberg
15:06 03 Sep 20
Använde Svenska Mäklarhusets när jag sålde min lägenhet på Tranebergsvägen.Fastighetsmäklare Jenny Nordstrand kompetens och erfarenhet gav ett förtroendeingivande intryck. Därtill var hon flexibel och enkel att samarbeta med. Denna kombination tror jag var nyckeln till en lyckad affär för både mig och köparen. Rekomenderar henne varmt!
Daniel Ljungqvist
Daniel Ljungqvist
14:49 03 Sep 20
Ett korrekt utfört arbete och ett trevligt bemötande.
Paulina Gustavsson
Paulina Gustavsson
18:55 30 Aug 20
Supersnabb och bra service från mäklaren.

Till salu ( 131 bostäder , varav 110 kommande försäljningar )