Lägenhet till salu i Barcelona

Letar du efter lägenhet till salu i Barcelona? Kanske drömmer du om soliga dagar på stranden, härliga solnedgångar och vackra strandpromenader? Då är det dags att göra drömmen till verklighet.

Läs mer

Barcelona är Spaniens näst största stad och ligger längst med nordöstra kusten. Barcelona är en av Centraleuropas populäraste storstäder och här hittar du ett aktivt och pulserande stadsliv med ett rikt kulturarv och historia.

Vårt kontor ligger i mitt i stan i Barcelona och vi kan hjälpa dig att hitta rätt lägenhet till salu i Barcelona, Costa Dorada och Costa Brava.

Trivs du bäst i storstaden med ett stort val av kulturupplevelser, trendiga barer och prisbelönta restauranger är Barcelona en stad för dig. Här hittar du närliggande stränder endast en kort bilresa från centrum. Föredrar du ett mindre område speciellt populärt bland turister är Castelldefels en fantastisk ort med vackra sandstränder. Beläget ungefär 20 minuter från Barcelona, är Castelldefels en lugn och familjevänlig region med några av Kataloniens bästa stränder. Till skillnad från de flesta andra orterna i området så får man här både strand och stadsliv. Centrala Castelldefels har dessutom massvis av mysiga restauranger som bara ligger några minu­ters gångväg från stranden.

Vill du hellre vara en bit utanför storstadens puls, gärna nära traditionellt spanska städer hittar du Costa Dorada cirka 1,5 timme från Barcelonas stadskärna. Denna vackra region passar dig som vill njuta av långa stränder och det kristallklara turkosa vattnet. Costa Dorada betyder Guldkusten på spanska, vilket passar regionen bra då det finns massvis av vackra sandstränder i områdena runt Mont-Roig Cunit, Vandellos, L’Ametlla de Mar och L’Ampolla. Städerna på Costa Dorada är ofta byggda nära historiska byggnader och i byarna hittar du massvis av traditionellt vita kalkstenshus som omges av smala slingrande kullerstensgator. Mellan kusten och bergen finner du pittoreska, gröna landskap med stillsamma byar omgivna av vingårdar, olivodlingar och lokala marknader. I området runt Costa Dorada finns det även ett stort utbud av trendiga och klassiska restauranger med oslagbar utsikt och fantastisk mat.

Oavsett vart du väljer att köpa lägenhet i Barcelona, Costa Brava och Costa Dorada finns det gott om både populära, lugna och barnvänliga stränder i närheten. Områdets stränder är kända över hela världen och här samlas soldyrkande livsnjutare året om för att njuta av det härliga vädret och den fantastiska kulturen.

Allt fler svenskar väljer att leta efter hus till salu i Barcelona, och vi hjälper dig genom hela affären och vägleder dig i de ekonomiska och juridiska frågor som kan uppstå nära man vill köpa lägenhet utomlands.

Oavsett om du är ute efter en central lägenhet med gångavstånd till havet eller en charmig liten lägenhet så hjälper vi dig att leta och ger dig förslag utifrån dina sökkriterier. Vår personal visar dig gärna de bästa golfbanorna, uteliv, restauranger, kulturhändelser och de bästa stränderna i området. Söker du lägenhet till salu i Barcelona, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.