Vad kostar en mäklare i Ängelholm?

En fastighetsmäklare brukar jobba på provision, i normalfallet ta en procentsats av blivande köpeskilling. Den brukar ligga på ca: 1-4% beroende på vad det är för objekt som ska säljas. I vissa fall kan man ha en lägre grundprocentsats och då lägga till en högre procentsats över en viss prisnivå som mäklaren och säljaren kommer överens om tillsammans. Det är sällan fasta priser på en fastighetsmäklartjänst men det är givetvis möjligt för den som så önskar.

Vad kostar en värdering av min lägenhet  eller villa?

Vi utför en värdering av din bostad kostnadsfritt. Om vi behöver upprätta ett dokument till exempelvis din bank så utgår en liten kostnad.

Hur lång tid tar det att sälja en lägenhet eller villa?

Hur lång tid det tar att sälja en bostad kan variera stort. Det beror på vad för typ av bostad du säljer och även vad du har för prisförväntningar. När du har valt mäklare behöver det inte ta många dagar innan försäljningsprocessen kan vara påbörjad. I normalfallet kan vi sälja din bostad inom 1 månad och köparna tillträder bostaden inom 2-4 månader.

Vem är bästa mäklaren i Ängelholm?

Frågar du oss är det självklart någon av våra superduktiga och otroligt trevliga mäklare här på Svenska Mäklarhuset! Men den bedömningen är ju väldigt subjektiv och alla uppskattar olika saker hos sin mäklare. Det vi alltid kan lova dig är ett starkt driv, skickliga säljare, kunniga mäklare som alltid gör sitt yttersta i precis varje steg av affären. Något vi lovar är att om du inte är nöjd så utgår ingen kostnad för vår mäklartjänst.

Kan man anlita två mäklare samtidigt?

I Sverige så jobbar fastighetsmäklare i normalfallet med ensamrätt som sträcker sig i 3 månader åt gången.

Hur viktigt är kvadratmeterpriset i Ängelholm?

Kvadratmeterpris är ett enkelt sätt att värdera bostäder. Det kan vara superpraktiskt i vissa fall men slå ganska fel i andra fall. Om bostaden är väldigt standard jämför med området och det finns många lägenheter som är väldigt lika sett till skick, balkong, våningsplan, månadsavgift mm så är det ett bra sätt att jämföra en stor volym bostäder. Men om den tex saknar balkong och ligger i ett område där nästan alla har balkong, skiljer sig storleksmässigt från andra lägenheter i området (tex en stor tvåa på 70 kvm kommer låta billig per kvadratmeter jämfört med en som är 50 kvm) eller att avgiften skiljer sig från snittet är det genast lite mer vanskligt att räkna på kvadratmeterpriset.

Hur fungerar det att sälja sin lägenhet eller hus som Kommande i Ängelholm?

Kommande är ett superkoncept för i princip alla kunder. Då kan din mäklare utnyttja tiden mellan idag och tiden då du ska sälja. Man kan då förbereda försäljningen i ett tidigt skede och startar upp ett samarbete med en mäklare som ni kan kontakta precis när som för att bolla t.ex frågor ni har när ni ska köpa er nya bostad. Mäklaren kan då jobba mer eller mindre aktivt (beroende på din situation) med att samla kunder till din bostad för att maximera intresset tills det är dags för er försäljning. Det ger dig som kund en mycket större flexibilitet och möjlighet att kunna sälja när marknaden är som absolut högst. Det ger dig som kund en mer kontrollerad och planerad resa genom ditt bostadsbyte. Tjänsten går att anpassa till exakt alla typer av situationer, och alltid med dig som kund i fokus. Kort och gott en otroligt bra tjänst som alla kunder borde nyttja. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Är det billigt eller dyrt att anlita en mäklare i Ängelholm?

Hur långt är ett snöre? Skämt åsido, nej det är inte dyrt. Vi kan inte svara på hur andra mäklare jobbar men vår tjänst är otroligt prisvärd, speciellt sett till antal timmar som läggs ner och hur bra slutpriser vi får ut. Prova oss! Vi lovar att du inte kommer bli besviken!