Hus till salu i Ängelholm

Välkommen till Ängelholm, en charmig småstad vackert belägen nära Helsingborg och Båstad.

Läs mer

Ängelholm är ett charmigt och barnvänligt område i nordvästra Skåne. Här väljer många familjer att bosätta sig för att ha närhet till vacker natur och enkla kommunikationer till närliggande regioner.

Letar ni efter hus till salu i Ängelholm finns ett stort utbud av hus och villor i familjevänliga och attraktiva områden. Tack vare stadens positionering nära havet och med goda förbindelser till närliggande kommuner och resten av Europa gör Ängelholm till ett omtyckt område bland många barnfamiljer.

Vill ni hitta hus till salu i Ängelholm med närhet till vackra grönområden är Havsbaden, Ängavången och Epadalen populära områden. Är drömmen att köpa hus med utsikt över havet hittar ni fina och klassiska villor i områden såsom Magnarp, Vejbystrand, Ljungby och Västersjön. Föredrar ni nyproduktion hittar ni moderna och vackra villor till salu i Ärrarps Ängar, Munka-Ljuby och runt Fridhem.

Väljer ni att leta efter hus till salu i Ängelholm kan ni vara säkra på att närmsta skola och dagis endast ligger en kort promenad eller cykeltur bort. Dessutom gör trafiksäkra cykel- och gångvägar det lätt att ta sig runt i området.

I Ängelholm hittar ni massvis av familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter och aktiviteter för hela familjen. Närheten till natursköna områden erbjuder ett stort utbud av vackra promenadslingor och upplysta motionsspår. På sommaren är det många som väljer att ta en cykeltur längs med de vackra landsvägarna eller att ta ett dopp vid en av de vackra badstränderna. I stadens centrum erbjuds ett rikt stadsliv med massvis av shopping, kultur, restauranger, nöjen och sevärdheter.

Oavsett om ni letar efter nyproduktion eller en klassisk villa till salu i Ängelholm, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Ängelholm är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.