Alla nyheter

Karriärtrappa

Svenska Mäklarhuset lanserar Karriärtrappa.

Svenska Mäklarhuset lanserar nu Karriärtrappan, ett program där utvecklingsmöjligheterna synliggörs och där medarbetare premieras, inte bara för omsättning, utan också för utbildning, engagemang och hur man bidrar till en bättre kultur.

– Karriärtrappan blir ett viktigt verktyg för att få våra mäklare att växa och skapa en starkare kedja. Karriärtrappan är för alla mäklare och trappan kan se väldigt olika ut beroende på individens mål och drivkrafter. För en individ kan målet vara att bli franchisetagare, medan för en annan kan målet vara att jobba som mäklare och ha tid över till familj och fritidsintressen. Varje medarbetare kan själv bestämma tillsammans med sin närmsta chef i vilken takt utvecklingen ska ske, säger Mikael Meyer vd på Svenska Mäklarhuset.

Karriärtrappan består av fem steg där varje steg innehåller tydliga mål, i form av omsättning, utbildningar, säljträningar och olika förmåner. Genom Karriärtrappan blir det tydligare för mäklarna vad som förväntas, och vad de kan förvänta sig i varje steg.

– Gör en medarbetare ett bra jobb så ska det uppmärksammas och belönas. Det är precis det som Karriärtrappan bygger på. Det ska bli mycket intressant att följa utvecklingen och resultatet. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder, säger Mikael Meyer.

Vi har redan fått mycket positiv respons från franchisetagare och mäklare som vi har provat konceptet på. Karriärtrappan lanseras på Mäklardagen i Gävle där flera hundra mäklarstudenter kommer att vara.

Utöver en karriär som fastighetsmäklare, har vi möjligheten att erbjuda mäklare ett jobb inom Svensk Nyproduktion som ingår i samma koncern och är ett av Sveriges ledande företag inom det segmentet. Därutöver kan vi även erbjuda jobb som mäklare på utlandsmarknaden, i Spanien, Turkiet, Cypern och i Thailand.

 

Vill du veta mer? Kontakta Mikael Meyer 070-818 14 83 mikael.meyer@smh.se eller Marknadschef Andreas Mühlich 0734-42 46 32 andreas.muhlich@smh.se

Svenska Mäklarhuset är en fastighetsmäklarkedja på franchisebasis med 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Skåne, Spanien, Turkiet, Cypern och Thailand. Varje år förmedlar kedjan närmare 4 000 bostäder. Svensk Nyproduktion ingår i koncernen och är en av de ledande företagen i Sverige inom förmedling av nyproducerade bostäder.