Top Gun

Ansök till årets chefsprogram

ANSÖK TILL ÅRETS CHEFSPROGRAM – TOP GUN

Vi söker dig som vill bli chef och franchisetagare men även en ännu vassare mäklare. Vi erbjuder endast fyra platser i år och du som blir en av våra Top Guns ges fantastiska framtidsutsikter. Efter programmet ska du kunna driva ditt eget kontor inom Svenska Mäklarhuset. Idag finns det unika möjligheter för rätt person med driv och ambition.

Låter det intressant?

Kontakta HR/rekryteringschef Elisabeth Fogelström på telefon: 070-449 91 10 eller på mail: elisabeth.fogelstrom@smh.se.

Läs mer nedan

NU ÄR DET DAGS ATT SÖKA TILL SVENSKA MÄKLARHUSETS CHEFSPROGRAM – TOP GUN.

Vi erbjuder dig, som studerar din sista termin till mäklare och dig som precis har börjat din karriär som mäklare, ett gediget chefsprogram där syftet är väldigt klart och tydligt – efter programmet ska du kunna driva ditt eget Svenska Mäklarhuskontor på ett framgångsrikt sätt.

Under programmet kommer du få coaching, utbildning, träning och uppföljning för att kunna bli den bästa mäklaren och ledaren. Du kommer under ett års tid, med start den 21 augusti, att få lära dig om vårt koncept, våra arbetsrutiner, om säljmetoder, vårt mäklarsystem, marknadsföring och kundvård. Och det kanske viktigaste av allt, du kommer få en unik ledarskapsutbildning som skapar fantastiska förutsättningar för din karriär som franchisetagare och kontorschef.

Din profil
Vi söker dig som verkligen vill driva och leda ett eget kontor med Svenska Mäklarhuset. Du bör ha goda förutsättningar för att kunna leda andra, coacha och driva ditt kontor och dina medarbetare framåt mot tydliga uppsatta mål. Vi söker dig som antingen studerar till mäklare nu eller nyligen har påbörjat din mäklarkarriär men har siktet inställt på att driva ett eget kontor.

Hur chefsprogrammet går till
Du kommer att utgå från kontoret i Barkarby. Svenska Mäklarhuset har funnits på den marknaden sedan starten 1990 och med ett nytt kontor, en handplockad coach/handledare, en marknad där det byggs 1000-tals nya bostäder och en handfull kollegor i samma roll, så är förutsättningarna helt optimala. Du kommer också att få ny och viktig kunskap genom de bästa mäklarna och de franchisetagare som har lyckats allra bäst.

Endast ett fåtal platser
Vi erbjuder fyra platser i årets upplaga av Top Gun. Vi har valt att satsa på kvalitet och hålla nere antalet platser. Du som får en plats får därför all tänkbar attention och optimala förutsättningar för att utvecklas som mäklare, chef och franchisetagare.

Låter det intressant?
Stämmer du in på den profil som vi söker och är nyfiken på att veta mer om Top Gun, hör av dig till vår HR/rekryteringschef Elisabeth Fogelström på telefon: 070-449 91 10 eller på mail: elisabeth.fogelstrom@smh.se.

Vi vill ha ditt CV och ditt personliga brev senast den 28 april.

Elisabeth FogelströmHR/Rekryteringschef

Tel
070 44 99 110
E-post
elisabeth.fogelstrom@smh.se