200% Franchisetagare

Dubbelt så bra möjligheter att lyckas.

Karriärsidor

200% Franchisetagare

Hur går det ihop? Låt oss förklara det lite närmare. Svenska Mäklarhuset eller SMH som de flesta nu säger har de senaste åren gått från klarhet till klarhet och expanderat verksamheten framförallt i södra Sverige. Nu har vi siktet inställt att expandera i flera av Sveriges städer.

Så, vad är det vi erbjuder och vad menar vi egentligen med att vara franchisetagare till 200%? Jo, i vår koncern ingår förutom SMH även Svensk Nyproduktion som är ett av Sveriges ledande mäklarföretag inom nyproduktion och som har funnits sedan 2012. Därmed kan vi alltså erbjuda dig två varumärken, fullt ut. Ett för Svenska Mäklarhuset och ett för Svensk Nyproduktion.

Idag har vi flera kontor som arbetar med båda varumärkena; Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Göteborg, Västerås och Halmstad. Det är en stor fördel för dig som franchisetagare eftersom du har en otroligt stor potential att växa och få affärer från två håll. Samtidigt är det också inspirerande att representera och arbeta med två starka varumärken och med två olika processer.

Båda varumärkena står för trovärdighet, hög kunskap och ett stort engagemang. Inom kedjan har vi en stark kultur där du som franchisetagare och även alla våra andra medarbetare blir sedda och hörda. Vi är lagom stora vilket gör att vi har ett bra samarbete och en bra dialog där alla vill utvecklas och ta tillvara på varandras kompetenser och personligheter.

Idag har vi avtal med de flesta stora byggbolagen som gör det gynnsamt för våra franchisetagare som har båda varumärkena. Det innebär kort och gott att du får fantastiska möjligheter att få in nyproduktionsprojekt lokalt i och med våra centrala avtal. Som du vet borgar nyproduktionen för både uppmärksamhet och synlighet men framförallt för följaffärer till successionssidan.

Låter det intressant, något som du vill veta mer om? Kontakta oss idag så planerar vi in ett möte tillsammans. 

Niclas SpångRekryteringsansvarig franchise

Tel
070 838 45 92
E-post
[email protected]

Daryoush DelfiFörsäljningschef Svensk Nyproduktion & Svenska Mäklarhuset

Tel
072-023 56 88
E-post
[email protected]