Alla nyheter

Inez Domé och Linnea Ragnevad tar nu över Svenska Mäklarhuset i Bromma.

Idag, den 1 juni blir det officiellt. Inez Domé och Linnea Ragnevad, tar över Svenska Mäklarhuset i Bromma.

Med mottot ”work hard and have fun” ser vi nu fram emot att göra denna resa ihop med vårt nuvarande och framtida team. Och tillsammans med alla nuvarande och framtida bostadsägare i Bromma såklart, säger de.

Många Brommabor känner redan igen de två nya ägarna av Svenska Mäklarhuset, detta eftersom både Inez Domé och Linnea Ragnevad varit en del av mäklarteamet på kontoret. Båda har slagit försäljningsrekord, är energirika och drivna. Drömmen om att en dag äga ett eget mäklarkontor ihop har funnits från början.

– Under den tiden som vi arbetat ihop har vi pratat mycket om hur häftigt det skulle vara att göra någonting tillsammans. Första månaderna efter ”nystarten – Bromma 3.0” gick vårt mäkleri långt över förväntan och vi båda slog personliga rekord. Därför var svaret ett självklart ”JA” när vi blev tillfrågade om vi ville fortsätta att driva Brommakontoret, berättar Linnea.

De ser båda en stor utvecklingspotential i hela mäklarbranschen, när det kommer till karriärmöjligheter och långsiktighet. Dessutom är Bromma ett mer attraktivt område än någonsin och med ett väl uppbyggt kundregister, något som möjliggör affärer på både kort och låg sikt.

– Vi känner oss trygga och säkra på vår sak. Svenska Mäklarhuset är dessutom ett mycket välkänt och uppskattat varumärke, med stora marknadsandelar lokalt, vilket inneburit att vi kunnat göra affärer sedan dag ett. Vi har också haft stort stöd från huvudkontoret och fantastiska kedjekollegor vilket gjort att vi fått extra energi att köra på i en hög växel, säger Linnea.

Uppstarten av det nu egna kontoret är bara början på de storslagna planerna som Inez och Linnea har. Vision är att vara marknadsledande i Bromma. Och arbeta sig fram till detta vill de göra med ett tight, sammansvetsat team av högt omsättande mäklare. Vid övertagandet finns även Noomi Unéus, tidigare kontorschef, med som mäklare samt Ida Åberg Rissanen som är koordinator.

– Under 2021 är målet att anställa en till grym mäklare för att kunna ge optimala förutsättningar till en rivstart. Under nästa år planerar vi sedan att anställa ytterligare två och därefter kommer rekrytering ske vid behov. Vi vill anställa i omgångar eftersom vi vill att alla som börjar ska få de bästa möjligheterna till att forma sin egen drömkarriär, säger Inez.

På frågan om ifall de skulle råda andra, mäklare eller ej, att följa sina drömmar om att starta eget så ger Linnea och Inez ett tydligt och samstämmigt svar.

– Sedan nystarten av ”Bromma 3.0” har vi haft de roligaste, mest utvecklande och lärorika månaderna någonsin. Vi drivs av att bygga ett framgångsrikt team på ett nytänkande sätt. Man måste våga gå utanför sin comfort zone. Vi är klart nöjda med vad vi åstadkommit hittills, och det här är bara början, säger Inez.

– För oss är det en trygghet att vi är franchisetagare till en stor och familjär kedja med ett lyhört och öppensinnat huvudkontor. En stark kedja med många duktiga mäklare, ger ringar på vattnet, tillägger Linnea.

Personligt om Inez Domé

Inez Domé är gotlänningen som flyttade från sin paradisö för att studera till mäklare. Hon är tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och älskar att sätta upp nya höga mål. Mäklarkarriären började 2018 i Vasastan och efter lite mindre än ett år tog hon klivet att börja mäkla för Svenska Mäklarhuset i Bromma. 2020 sålde Inez flest bostäder i hela Bromma (statistik Hittamäklare) och kom topp 3 i kedjan. Inez har en grundinställning att man tillsammans åstadkommer mer än som individer. Att en dag leda ett eget team mot gemensam framgång har därför varit en tydlig vision sedan dag ett.

Personligt om Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad flyttade från kuststaden Ängelholm till Stockholm för att hitta nya möjligheter. Hon är en extremt driven person, är social och ser varje nytt möte som en ny möjlighet. Linnea har alltid brunnit för försäljning och genom Svenska Mäklarhuset fick hon möjlighet att läsa på FEI. Hon arbetade under studietiden som mäklarassistent för att förbereda sig för en rivstart. När mäklarregistreringen kom 2019 blev det verkligen en riktigt rivstart då hon redan första halvåret nådde höga omsättningsmål och gjorde affärer på rekommendationer. Drömmen om att en gång ha sitt eget mäklarkontor kommer inte så långt bort ifrån. En av Linneas stora förebilder, hennes pappa Olof, driver Svenska Mäklarhuset i Ängelholm.