Alla nyheter

Årets rookie

Vi hyllar våra medarbetare och vid varje julavslutning lyfter vi fram våra nya medarbetare då vi delar ut priset ”Årets Rookie”. I januari förra året började en ung stjärna hos oss i Bromma, Fredrik Wolffelt. Vi träffade honom för en kort intervju!

Varför tror du att du fått så bra start?

FW: Väldigt mycket beror givetvis på att jag har hamnat på ett bra kontor med rätt inställning och bra människor runt omkring mig. Mina chefer har haft en väldigt tydlig struktur och sunda idéer om framtiden sedan en lång tid tillbaka. Det har blivit väldigt tydligt för mig under mitt första år här. Det gör att man kan jobba efter en tydlig linje och fokusera på rätt saker. Sen hoppas jag givetvis att min egen hunger och tävlingsinstinkt har gjort sitt för att bidra till ett bra första år såklart! Måste även lyfta fram Amanda Östensson som blev årets assistent, hon har en stor del i min framgång, precis som alla mina andra kollegor!

Vad är bäst med Svenska Mäklarhuset?

FW: Det enkla svaret är sättet vi jobbar på med våra visningar där jag tycker att vi är överlägsna mot många av våra kollegor i branschen. Däremot så vill jag nog påstå att svaret är lite mer komplext än så. Helheten som SMH erbjuder i form av ett litet och familjärt företag med stora ambitioner ligger precis i linje med vad jag associerar med trivsel. Vår business school som alla nya får gå är en mycket passande skola för att lära sig att förstå SMH från början på rätt sätt. Du får precis den hjälp som behövs för att få rätt start på karriären.