Alla nyheter

Årets Mäklare 2021

Årets Mäklare är Daniel Åberg på SMH – Svenska Mäklarhuset i Hammarby Sjöstad.

SMH – Svenska Mäklarhuset har nyligen utsett Daniel Åberg på SHM Hammarby Sjöstad till Årets Mäklare 2021. Han tog emot samma pris förra året och har nu gjort det igen.

Daniel har visat på ett enormt engagemang och kundfokus under året. Hans stora arbetsinsats har verkligen varit imponerade där han både har uppnått många och höga försäljningspriser och en stark kundnöjdhet, säger Mikael Meyer vd på SMH.

Du blev Årets Mäklare 2020 och nu igen 2021. Berätta, hur är det möjligt?

Det känns fantastiskt kul att bli Årets Mäklare igen. Jag fick en bra start som mäklare redan 2019 när jag började och har jobbat på kan man säga. Vi är ett riktigt bra gäng här på kontoret, det är inte bara jag som säljer och presterar, utan alla är med och bidrar på ett fantastiskt sätt. Det gör att vi har ett väldigt starkt varumärke och många kunder vill anlita just oss.

Vari ligger hemligheten till att uppnå denna titel?

Sedan jag började som mäklare har jag hela tiden eftersträvat att ge mina kunder en så bra service som möjligt. Jag är bra på att ställa frågor och lyssna och ge kunderna det de verkligen frågar efter. Sen har jag varit tvungen att fokusera och koncentrera mig på det som faktiskt är viktigast – att ta hand om varje kund och varje affär. Det har bidragit till många bra försäljningar som i sin tur har lett till nya uppdrag och rekommendationer.

För mer information, kontakta Marknadschef Andreas Mühlich, [email protected], 0734-42 46 32 eller Daniel Åberg, [email protected], 073-821 01 32.

 

Svenska Mäklarhuset är en franchisekedja i fastighetsmäklarbranschen med 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Skåne, Halland, Spanien, Turkiet, Cypern, Kroatien, Grekland och i Thailand. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av de ledande företagen inom nyproduktion.