Alla nyheter

Årets Mäklare 2020 – Daniel Åberg Hammarby Sjöstad

Svenska Mäklarhuset har nyligen utsett Daniel Åberg till Årets Mäklare 2020 på företagets digitala gala som hölls i fredags.

Daniel Åberg har visat på ett enormt engagemang och kundfokus under året. Hans stora arbetsinsats har verkligen varit imponerade där han både har uppnått många och höga försäljningspriser och en stark kundnöjdhet, säger Mikael Meyer vd på Svenska Mäklarhuset. 

Daniel tog emot priset på den årliga gala som Svenska Mäklarhuset arrangerar för alla kontor i kedjan. I år hölls galan digitalt med tanke på Coronapandemin. Priset speglar försäljning men också kundnöjdheten.

Du är Årets Mäklare på Svenska Mäklarhuset. Hur känns det?

Det känns helt fantastiskt! Det är mitt första helår som mäklare, så det känns extra kul att ha fått en så bra start. Vi är ett riktigt bra gäng och jag får bra stöttning här på kontoret. Jag hade inte lyckats så här bra om jag inte hade haft mina kollegor runt omkring mig.

Vad har du gjort för att bli Årets Mäklare? 

Sedan jag började som mäklare har jag hela tiden eftersträvat att ge mina kunder en så bra service som möjligt. Jag är bra på att lyssna och att fokusera och det har bidragit till många bra försäljningar som i sin tur har lett till nya uppdrag och rekommendationer. Jag lägger ner mycket engagemang i varje affär och tar mig tid till varje kund.