Alla nyheter

Årets Kontor 2021 – Hammarby Sjöstad

SMH – Svenska Mäklarhuset har nyligen utsett Årets Kontor 2021 – Hammarby Sjöstad. De har de högsta försäljningssiffrorna i kedjan, störst marknadsandel och höga kundomdömmen.

– Hammarby Sjöstad har under året varit enormt fokuserade och visat en vilja och ett driv att bli bäst. De har ett sammansvetsat gäng med duktiga mäklare som tillsammans skapar ett bra team. Det har lett till många nöjda kunder och lyckade affärer under året. Det i sin tur har resulterat i ett bra ekonomiskt resultat, säger Mikael Meyer vd på SMH.

Johan Nurk, en av de tre franchisetagarna, tog nyligen emot priset som speglar utvecklingen, drivkraften, kundnöjdheten och självklart resultatet.

– Vi känner oss väldigt stolta! Det ligger mycket hårt arbete bakom detta så att få det här fina priset känns fantastiskt kul. Hela kontoret har arbetat fokuserat varje dag, vi är ett bra gäng som stöttar och lyfter varandra i vardagen. Att vi i år har fokuserat ännu mer på att vara där för våra kunder har gett resultat, säger Johan Nurk kontorschef och franchisetagare på SMH i Hammarby Sjöstad.

Vad har ni gjort för att ta hem utmärkelsen?
Vi är alla duktiga mäklare som tar hand om varje kund och varje affär med stor omsorg. Vi har en stor öppenhet gentemot varandra, stöttar, hjälper och firar varandras framgångar. Vi har byggt en kultur och en stämning som känns väldigt bra. Utöver det, har vi en stark marknadsandel i området, vilket gör att många kunder vill anlita just oss.

Hur mycket jobb ligger bakom?
Väldigt mycket såklart. Vi är väldigt måna om våra kunder och lägger ner mycket tid på varje affär. Vi har en härlig stämning på kontoret och vi har kul tillsammans, då känns inte jobbet som något jobbigt, utan bara kul och givande. Vill också tillägga att vi fortsätter att växa, inte minst nu när vi gör en satsning i Nacka. Därför söker vi duktiga mäklare som vill komplettera vårt fantastiska team.

 

SMH – Svenska Mäklarhuset är en franchisekedja i fastighetsmäklarbranschen med 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Skåne, Halland, Västerås, Spanien, Kroatien, Cypern, Turkiet och i Thailand. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som är en av de ledande företagen inom försäljning av nyproduktion.

För mer information, kontakta Marknadschef Andreas Mühlich, [email protected], 0734-42 46 32 eller Johan Nurk, [email protected], 070-620 22 50.