Alla nyheter

​SVENSKA MÄKLARHUSET VÄXER PÅ COSTA DEL SOL.

Svenska Mäklarhuset skriver nu ett agentavtal med Sven F. Källström som under 10 års tid drivit mäklarföretaget Alamo Costa del Sol Real Estate.

  • Det är verkligen kul att just Sven är en av våra representanter på Costa del Sol. Vid sidan av vårt franchiseupplägg har vi nu infört en agentstruktur där vi handplockar de bästa representanterna med hög kompetens, lång erfarenhet och med starkt kundfokus. Vi är väldigt glada för att Sven har valt att ansluta sig som representant på Costa del sol säger Niclas Spång grundare av Svenska Mäklarhuset.

Sven F. Källström är en känd profil på Costa del Sol för svenskar. Han är sedan 35 år tillbaka bosatt här och har skrivit inte mindre än fem böcker om Spanien. Den senaste boken, Drömmen om att leva och bo i Spanien, har blivit en stor succé och sålt i över 3 000 exemplar. Idag driver han mäklarföretaget Alamo Costa del Sol Real Estate med kontor i Fuengirola och 10 medarbetare. Vid sidan av mäkleriet är Sven även skribent för Mäklarbloggen och Leva och Bo i Spanien. Sven var tidigare huvudägare för mässföretaget Fair Media och mässan Köpa hus utomlands.

  • Jag har jobbat som mäklare i Spanien under många år och vet vad svenskar som letar sitt drömboende efterfrågar. Många söker trygghet och vill köpa av en svensk mäklare som varit verksam länge och vet hur det fungerar här. Svenska Mäklarhuset står för kvalitet och har under många år bevisat vara en trovärdig och stabil mäklarkedja med många återkommande kunder. Våra värderingar överensstämmer väldigt väl och jag ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete, säger Sven F. Källström.

Det som efterfrågas mest av svenska kunder som söker bostad på Costa del Sol är lägenheter i prisklassen 200 000 – 400 000 euro. De senaste åren har efterfrågan på nyproducerade lägenheter med modern design och inredning ökat mycket.

  • Just nu har vi många bra nybyggda lägenheter till salu utmed hela kusten, från Malaga och ner till Estepona. Vi hjälper våra kunder hela vägen, från att presentera olika bostäder som överensstämmer med önskemål och budget till att lagfart skrivs och nycklarna överlämnas, säger Sven.

För dig som är intresserad av ett utlandsboende på Costa del Sol, hittar du mer information på www.svenskamaklarhuset.se/utland

For more information, contact

Magnus Warrén SMH Estate Sales Manager Svenska Mäklarhuset magnus.warren@smh.se, +46 70 774 07 64

or  Sven  F. Källström SMH Estate agent +34 609 15 09 99  sven.kallstrom@smh.se